Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Dotyk draka (2013) (TV film) 

Velice zajimavý dokument. Pohled na toto vodní monstrum z úplně jiného úhlu. Že i takto divoké a nebezpečné zvíře přece jenom může mít city a vybudovat si dlouhý a láskyplný vztah s člověkem. Bylo neskutečné sledovat to, co se dělo na obrazovce a nedokáži si představit, že bych byl v roli štábu, který byl toho přímým svědkem. Jde vidět, že v přírodě se stále dějí zajímavé, neskutečné a nečekané věci.

plakát

Opuštěné stavby (2012) (seriál) 

2* dávám pouze za ty hezké staré věci, které mohu vidět a něco zajímavého se i dozvědět. Ale nelíbí se mi, jak takhle veřejně okrádají ty majitele, kteří nemají zdání o hodnotě jejich věcí a oni sami je pak prodají za 2x-3x vyšší cenu podobně jako v American Pickers.

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) odpad!

Už tam nezáleží na zpěvu, ale na penězích a na looku soutěžících ...

plakát

Lidice (2011) 

Myslím, že české filmy mají velký potenciál a nemáme daleko k světovým úspěchům, jenom ten potenciál využít. Je stále co zlepšovat.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Tak do poloviny filmu jsem si říkal, že je to ještě celkem slušná podívaná, při nejmenším vyrovnaná s předchozími díly, avšak od poloviny jakoby to postupně vše ztrácelo a konec ( posledních 15 minut cca ) mne naprosto zklamal. Myslím, že 70% je maximální a spravedlivé možné ohodnocení.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Adam Sandler je určitě dobrý herec, avšak bych řekl, že ty jeho filmy se až příliš omývají stále jen a jen dokola.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Jednoznačně bych tento film zařadil mezi nejlepší filmy posledních let, ale stále tomu něco chybí, i když ani nevím co. :D Chtělo by to pro takovéto filmy jiné hodnocení, protože 4* mi přijdou málo a 5* zase moc.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Tento český film mne neobyčejně zklamal, i když jsem možná čekal až příliš.Minimum humoru a název "Doktor od jezera hrochů" je spíš volavka na těch 20 minut točených v Africe.

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Celkem obyčejný příběh jenž obsahuje každou chvilkou nějaký film, ale když tento film srovnám s ostatními tak musím říct, že Nicholas Stoller si s tím přeci jenom poradil lépe.

plakát

Horší než smrt (2010) odpad!

Nudný film bez zajímavého příběhu. Určitě jsem od filmu s Chrisem Rockem čekal něco více a co se mi hodně nelíbí a dle mého udělalo hlavní důvod, proč mám takový názor na tento film je jednota místa a času.