Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Pořady (4)

Historie.cs

Historie.cs (2008)

Jak se píše v mnoha komentářích, zajímavost jednotlivých dílů je kolísavá. Ale osobně jsem nenarazil na žádný, který by byl pod tři hvězdičky. Každopádně je to také dáno tím, že každého z historie zajímá jiné období a jiná oblast. Jen doufám, že pořad zůstane zachován v tomto konzervativním formátu a nesprasí ho tím, že moderátor bude běhat po interaktivním studiu... Celkově jeden z nejlepších pořadů ČT.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

U tohoto pořadu se většinou královsky bavím! Zdeněk Pohlreich má nesporný komediální talent a navíc, je to O NĚČEM. To že je bezesporu mistr svého oboru, nemá cenu rozvádět. A také jsem si díky němu začal v restauracích, pokud se tam jdu najíst, objednávat hotovky místo "minutek". Asi ale také není dobré přeceňovat význam Ano, šéfe, v první řadě je to pořád reality show. Ovšem pro toho, kdo chce, je v ní spousta užitečných informací, pravdivých poznatků a pohled za kulisy, ke kterému se člověk, pokud není z branže nedostane. A to, že Zdeněk Pohlreich mluví občas jako dlaždič k tomu kruciprdel patří! :-)

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002)

Klenot britské a světové automobilové žurnalistiky. Etalon všech pořadů o automobilech. Vtipný, originální, svěží, cool...