Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Clint Eastwood si postavil pomník! Od westernů z šedesátých let jako Hodný, zlý a ošlivý a Pro pár dolarů navíc je tohle nejlepší fim, ve kterém hrál a určitě je to nejlepší film který režíroval.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

No vidíš to. Takhle dávali Amíci negrům do těla, a teď jim jeden z nich dělá prezidenta :-) Za prvé musím říct, že psát komentář k podobnému filmu není jednoduché. Za druhé je hrozné uvědomit si, jaké věci se děly a pořád dějí, i když už ne v USA, ale v jiných částech světa. Třeba zrovna v Africe. A tam to prosím dělají černí černým! Ach jo. Za třetí, Django je z mého hlediska mistrovský kousek, který jen tak nezapadne. Sázka na emoce se Tarantinovi vyplatila a pár vtipných momentů taky utrousil. A hlavně a především ta hustá atmosféra bezútěšnosti a bezmoci, která by se dala krájet...prostě Chaloupka strýčka Toma. Herecké výkony jsou jednoznačně výborné, možná nejvíce mě ze židle nadzvednul Samuel L. Jackson, zmetek jeden!

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Skvostný kultovní western, který jsem miloval jako dítě a do dneška se na tom nic nezměnilo.

Americká krása

Americká krása (1999)

Tohle patří do kategorie filmů, na které bych se sám od sebe nepodíval. Čekal bych totiž, díky svým ztuhlým představám, nějaký přihlouplý polomuzikál, pohybující se někde kolem průměru většinové filmové produkce. Ale omyl. Bavil jsem se od začátku do konce. A vůbec, je to genitální podívaná.

Smrtonosná zbraň 2

Smrtonosná zbraň 2 (1989)

Bravo! Skvělá dvojka Riggs a Nurtaugh svádí tentokrát boj s árijskými chlapci a apartheidem. Opět skvělé hlášky u kterých se válím smíchy. Minimálně stejně dobré jako jednička, osobně se mi pokračování líbí ještě víc.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Voda je mokrá, nebe je modrý a Satan Claus na nás číhá...a je čímdál mocnější. Na tenhle film si klidně stoupnu do fronty.