Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (237)

plakát

Clown Ferdinand (1973) (seriál) 

Jako dítě jsem miloval. Dnes mne překvapilo, jak dobře to působí i po tak hrozném počtu let. Aktuálně celý seriál dostupný na DVD a protože je bez dialogů, není omezen na znalce němčiny.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Pohodový superhrdinský kousek. Nic nového pod sluncem, ale ani žádný průšvih.

plakát

Maigret a záhada mrtvé dívky (2022) 

Je pěkné, že Maigreta ponechali v jeho době, ale je smutné, že Paříž není z těch několika málo exteriérů vůbec poznat. Je milé vidět Depardieu opět v akci, škoda, že nehraje. Ostatní herci výrazně mizerní. Kamera strašná, až amatérská. Levný film s prázdnými záběry a spoustou "mluvících hlav" v interiérech. Naprostá ztráta času.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Nečekal jsem moc, ale tak mizerný příběh a na dnešní tv neskutečně mizerné psaní mne přesto překvapilo. Až trapné ničení ikonických postav. Opravdu ošklivé choreografie soubojů. Relativně příznivá výprava pro fanoušky SW.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Jediné pozitivum toho dílka vidím v tom, že mne přimělo podívat se na Smrt na Nilu z roku 1978 s Peterem Ustinovem a plejádou dalších herecký es. Nejenom že filmu z roku 1978 nesahá tohle ani po kolena, on ten film také vypadá mnohem lépe, ačkoliv nemá žádné digitální efekty. Vypadá jako film, zatímco tohle se prezentuje jako sterilní studiová náhražka toho, co kdysi dávno film býval.

plakát

Pan doktor a jeho zvířátka (1967) 

Mizerný film s krásnou choreografií a pěknými písničkami. Anthony Newley přehrává všechny okolo.

plakát

Moře klidu (2021) (seriál) 

Příliš málo nápadů na celovečerák, natožpak na seriál.

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Učebnicový příklad toho, jak důležitý je casting/obsazení. Do očí to bije o to víc, když dvě herecké nicky nahrazují úžasňáky jako Laurence Fishburna nebo Hugo Weavinga. Krásné zestárlý, jako dobré víno zrající Keanu Reeves to nezachrání. Scénář na úrovni fan fiction. Revoluční vizuální nápady, které známe z předchozích dílů: 0 Vizuálně uchvacující akční scény, které známe z předchozích dílů: 0 Krásné vizuální efekty: 0 Recyklace předchozích dílů: 80% Počet důvodů k přetrpění této obludnosti: 0

plakát

Tichá noc (2021) 

Zajímavý koncept, dobré hraní, nenaplněný scénář. Je to čisté drama, o komedii ani o černou komedii se nejedná ani omylem. Závěr velmi špatný, čímž nemyslím smutný, ale špatný. Poslední záběr mi připoměl záběr z jedné slavné americké komedie z roku 1990, která měla doposud šest celovečerních pokračování :-/

Ovládací panel