Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (148)

plakát

Letec (2004) 

Vcelku dlouhý, skoro až zdlouhavý film, který ale bylo super vidět. Odvrácená strana mince úspěšných lidí, kde je vykoupen normální osobní život bohatstvím a šílenstvím.

plakát

Jonny Vang (2003) 

Netradiční film na který se velmi dobře koukalo, byl vtipný, uměl překvapit (tím mám na mysli se leknout - obvzláště v kinosále to byla parádička) a i člověka lehce zasáhnout. Po hudební stránce se mi film zalíbil též. SPOILER: jen teda chudáka bezdomovce mi bylo fakt líto. Ten tam ostrouhal nejvíc!

plakát

Výheň (2011) 

Vcelku poutavý film, při kterém člověk neusne. Pointa sice trochu klišé, ale má to v sobě nádech strachu, depresivní atmosféry a pocitu bezmoce. Sem tam nějaká povedená lekačka, či překvápko. Na to, o co tam jde, mi ale přijde hlavní zápletka trochu málo.

plakát

Yes Man (2008) 

Parádní myšlenka. Film mě hodně blízký, páč i u mě bylo setkání s někym, nebo udělání něčeho životně důležitého většinou pouze výsledkem náhody, které jsem šla vstříc díky svému neodmítavému postoji k čemukoliv. Jinak samozřejmě příběh naivní, ale hezký, milý a člověka příjemně naladí.

plakát

Fontána (2006) 

Tak tady mi něco uteklo.. 80%????? Tohle je snad největší zklamání, které jsem zažila. Jenom z úcty k Aronofskymu nedávám odpad. O co tady šlo???????? Několik totálně nezábavných, nudných, divných, táhlých rovin příběhu, které pro mě byly totální ztrátou času. Zajímalo by mě, kolik procent lidí, co dává za 5, bylo pod vlivem nějaké drogy.

plakát

Avengers (2012) 

Typ filmu, který bych si v životě nestáhla, nebo nekoukala v televizi. Viděno v kině, tímto směrem 100% nepolíbená a nyní se rozhoduji mezi 4 až 5 hvězdami. Naprosto super herecké obsazení, nečekaná míra humoru, skvělá hudba a neuvěřitelné triky. Sice jsem se až po půl hodině dověděla, že tam hraje něco jako Hulk, na konci filmu jsem zjistila, že i Iron Man a 5 minut po konci, že Kapitán Amerika a Thor (páč si nerada zjišťuji informace o filmu dopředu a raději se nechám překvapit), ale to mi ze zážitku nic neubralo, ba možná naopak. Viděno ve 2D, myslím, že 3D bude ještě lepší.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Absolutně famózní tragikomedie, která mi snad byla ušitá na míru. Tragéd vedle tragéda se svym vlastním a neotřesitelným pohledem na svět. Po dlouhé době film, který mi k mému velkému překvapení dokázal vymáčknout slzu z oka a posléze způsobit hlasitý a upřímný smích. Nenápadný humor, který rozesměje milionkrát víc, než do očí bijící rádoby děsně vtipý skeč.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Zatím shlédnuto 6 sérií a musím říct, že jedna lepší, než druhá. Co nová série, to nový nápad, nečekaný zvrat a napětí. Od té první, kdy člověk cití zvláštní sympatie s hlavním sériovým vrahem a je mu tak nějak líto, když "sklapne klec", přes druhou, kde si Dexter velmi koleduje (což mu pak vydrží až do té šesté), následné složité kamarádíčkování s významnou osobností (dle mého názoru nejslabší série), dále Trinity a šílený konec, partička sériových zabijáků žen a oživení deseti důvody proč tě nenávidim, a nakonec náboženští fanatikové, kde seriálová zvrácenost téměř vrcholí. Co dodat, velmi se těším na září. Obvzláště kvůli posledním 5ti vteřinám z posledního dílu.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Film jako takový super. Dobrá (leč možná lehce předvídatelná) myšlenka, člověka zamrazí, atd. Co mi ale totálně zničilo pocit, který se měl zřejmě při sledování tohoto druhu filmu dostavit, byli anglicky mluvící nacisté. WTF??????? Opravdu to nechápu. Byl ten film natáčen pro lenochy, co nechtějí číst titulky? Britští/američtí herci neumí německy? Nebyly peníze na německé herce? PROČ? Pokud to někdo víte, opravdu ocením, když mi napíšete do pošty. Děkuji.

plakát

Život Briana (1979) 

Co vim je, že nejsem Pythonovská cílová skupina. Humor mi přišel okatý, vypočitatelný, místy nevkusný a kolikrát trapný. Na druhou stranu sem tam přišlo něco, co pro mě humorné bylo, takže celkově hodnotím za dvě hvězdy. Ta třetí je za odvahu natočit v té době takovýto snímek. Za to upřímně smekám.