Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (107)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

"Paní Wachovská, a co bylo nejhorší na tom, když vás předělávali z muže na ženu - když vám odřezávali přirození?" "Ne, když mi odebírali půlku mozku."

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Vydalo se to poměrně odvážně správným směrem a za to dávám hvězdu navíc. Nicméně je tam pár naprostých příšerností, např. to že ten mladý cyp má černě podmalované oči i mimo šachtu, ostravština některých herců (zejm. issové a langoše), která přímo rve uši a s tou havířskou bodrostí se taky dalo trošku šetřit.

plakát

Tenet (2020) 

Myslím, že si asi pan génius někdy během opakování nukleární fyziky sedl na dálkové ovládání a pustil si něco pozpátku. Díky tomu máme možnost si vychutnat toto nádherné hluboké veledílo, které si podle nálady můžeme pouštět od začátku do konce nebo od konce na začátek - což by podle mého názoru měli udělat všichni fanoušci tohoto filmu, jelikož Nolan prý do tohoto filmu schoval klíč k jeho pochopení, který však nalezne pouze ten, kdo film dokouká od konce na začátek.

plakát

Equalizer (2014) 

Závěr ve stylu Sám doma - Ztracen v Baumaxu to skutečně nevylepšil :D

plakát

Talk show Jiřího Ovčáčka (2019) (pořad) odpad!

Křečovitý tatrman, co se navlečený v obleku ve svém "obýváku" naprosto marně snaží o bodrost.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Mit to dve hodiny, dam tri hvezdy. Byt to vtipny a ne radobyvtipny (Thor ma pupek, to je ale sranda), a postavy a hudba byt mene ubuleny, dam ctyri.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Odkdy proboha platí, že pokud je něco pohádka, musí se tam všichni pitvořit a přehrávat? Trio košťat Issová, Remundová, Bydžovská (doplněné dvěma princovskými magory) bylo v tomto ohledu prakticky k nevydržení.

plakát

Upgrade (2018) 

Příběh jako celek vlastně není až tak tupej, ale herecky je to totální béčko (spíš céčko) a osobně bych teda nečekal, že AI Mastermind bude mít podobu trapné elektronické součástky (tzv. švába) a že největší zbrojní vymožeností budoucnosti bude pistole zabudovaná do ruky :D

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Je to takový ošklivý a skoro bych řekl zlý, zlý, pane řediteli, nepěkná věc :D Konečně horor, který se obejde bez samoúčelných lekaček a hezky pracuje s atmosférou.

Ovládací panel
3 body