Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (167)

plakát

19/3/18/5/1/13 (2011) (amatérský film) 

Minutková libůstka :)

plakát

Bez cíle (2012) (amatérský film) 

Přišlo mi to rozhodně lepší než všechny díly Paranormal Activity.

plakát

Dům (2011) 

Problémy jedné rodiny... Ejhle on je tam dabing a s ním i moje zklamání. Copak to nemohlo jít bez něj? Zpočátku se mi až tak nezamlouvala hlavní dějová linka, ale když pak přišla Evina zápletka, jenom jsem klesla do křesla a koukala. Líbilo se mi celkově, jak herecké obsazení, tak provedení. Pro mě jedině příjemné překvapení roku 2011 :)

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Děj teda nic moc, čekala jsem to lepší, vtipnější a hlavně záživnější. Jediné plus je pro Chýlkovou a Sokola, ti mě aspoň bavili. Vůbec se mi tam nelíbil divný Chmela a motorkář Klepl (brrr). Jsem ráda, že jsem na to nešla do kina, neb tohle tuhle bejkárnu bych podpořit nechtěla. Navíc tam byla hrozně hlasitá hudba, někdy nešlo ani pořádně slyšet dialogy, hudba jinak byla stejně příšerná.

plakát

Merlin (1998) (TV film) 

Pro mě je tohle snad nejhorší film, který vám můžou pustit, když někam cestujete autobusem. Nudné, nudné a nekonečně dlouhé.

plakát

Klub sráčů (2000) 

To je taková číčovina, ale aspoň jsem se zasmála. Taková parodie na Prcičky a podobné filmy, akorát tady to tančí na hraně s trapností. Britský Blbý a blbější.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Celovečerní reklama na Orbitky a bizardním střihem - co se cestování v čase týče, plna špatných vtipnů u niž se nezasmějete a korunována Mádlem se směšně trapným střihem.

plakát

Pearl Harbor (2001) 

Jéžišmária... Tak tenhle film jsem dost dlouhou dobu bojkotovala, nestála jsem o jeho shlédnutí, protože jsem už věděla o čem bude a přišlo mi to jako jedno velký americký klišé. Teď mi někdo dejte políček za to, jaký jsem byla ignorant. Byla tam válka, byla tam láska, byla tam zatraceně dobrá zápletka (teď myslím milostný trojúhelník - to mě baví), smrt a utrpení a to všechno podkreslené skvělou hudbou (bez ni by to nebylo ono), ze který jsem měla husí kůži. Těžko si jen dovedu představit, že by hlavní hrdiny ztvárnil někdo jiný, hodili se tam jako žloutek do vajíčka. (S jiným obsazením, by to všechno bylo jenom bílé, neforemné a hrozně by se to táhlo - jako bílek). Délka filmu mě zprvu trochu odradila, ale pak jsem jenom seděla a hltala celý příběh. Lituju, že jsem na něm nebyla v kině.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Možná kdybych byla nějak víc citově rozpoložená, složil by mě jak tričko.

plakát

Za kačku svlíkačku (2009) (pořad) odpad!

To mi takhle jednou v noci nebylo dobře a nemohla jsem spát... Bože, tak rychle mě snad bolest nikdy nepřešla, než po ani ne 10 minutách tohohle hrůzného pořadu. Za kačku? Vážně? Za 90 kaček/minutka se vám (ne)bude chtít vysléct neaktraktivní paní, stojí to za to?