Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (276)

plakát

Velké nic (2023) 

Hnusná to doba, ve které bylo nejhorším zločinem dýchat čerstvý vzduch, ale za kterou jsem ovšem na jednu stránku i vděčný. Poznal jsem totiž skutečné charaktery lidí ve své branži a v mém okolí. S úžasem jsem pozoroval, jak může člověk hluboko klesnout ve své hlouposti, připosranosti a patolízalství. Naštěstí jak doma, tak i v práci byl svět v pořádku, slinták na hubě nenosil vůbec nikdo a očkovat se nechaly pouze dvě kolegyně, které však nikdy nedávaly najevo svoji "nadřazenost", a také nás nikdo k tečkování nenutil. Klid byl celkem i v naší šestnáctitisícové vesnici, hodně lidí mělo nějaká kreténská nařízení estébáka Bureše a jeho "odborníků" hodně hluboko v prdeli. Dokument sám o sobě špatný není, velmi výstižné komentáře od uživatelů Dobytek a Verbal se kterými se naprosto ztotožňuju. A také díky covidu už nemám televizi, dne 22. 3. 2020 jsme obě televize odstavili a odnesli do sklepa a pokud je nikdo neukradl, tak tam jsou dosud..

plakát

Volejte řediteli (1994) (pořad) odpad!

Jedna velká exhibice samolibého, arogantního Žida Vladimíra Železného. Tisíce koláčů a samochvála sebe sama, případně omlouvání neschopnosti, amatérismu a diletantství redaktorů a sportovních komentátorů TV NOVA.

plakát

Eurovision Song Contest 2022 (2022) (pořad) 

To už je opravdu co říct, černoši, sexuální menšiny a různé nebinární existence dostávají na frak od modrožlutých úáček. Celý konflikt RF vs UA je od začátku nechutná, propagandistická manipulace, která vystřídala "smrtelný" covid, a která mě zpočátku vůbec nezajímala, ale teď už mě začíná srát. Ještě štěstí, že Ukrajina nehraje elitní skupinu Mistrovství světa v hokeji, to by o novém světovém šampiónu nebylo pochyb.

plakát

To je ale bláznivý svět (1963) 

Ve snímku se mihly i dvě hvězdy z éry němého filmu, ZaSu Pitts a Buster Keaton. Zasu Pitts nedlouho po dokončení natáčení zemřela.

plakát

Kriminál (1985) 

Americké filmy s osmdesátek vždycky šli až na pár výjimek mimo mě. K tomuhle jsem se dostal náhodou, když jsem viděl ukázku na Youtube, která pobavila. Nakonec jsem si film pod původním názvem Doin´Time obstaral. Ačkoliv je film plný docela primitivního humoru, byl jsem spokojen, je to skvělá oddychovka. A Muhammad Ali se tam zjeví jen na pár vteřin ve snu hlavního hrdiny.

plakát

Challenge to Be Free (1975) 

Přestože se Mike Mazurki objevil v téměř 150 filmech (mj. Někdo to rád horké), tak tohle byla jeho jediná hlavní role.

plakát

Jáma a kyvadlo (1991) 

Úplně náhodou jsem se k tomu přichomýtl a očekával jsem zhruba podobnou podívanou jako ve stejnojmenném filmu s Vincentem Pricem z roku 1961. No nestačil jsem se divit, co je to za stupiditu a ani jsem to nedokoukal do konce, protože se to prostě nedalo.

plakát

Touchdown (1931) 

Tento film se stal sportovní tragédií pro Bruce Bennetta, který si během jeho nátáčení pod jménem Herman Brix vykloubil rameno. Jelikož byl tehdy světovým rekordmanem ve vrhu koulí, přišel o olympiádu, která se konala v následujícím roce.

plakát

The Sea Hound (1947) 

Jedná se o několikadílný béčkový seriál s olympijským šampiónem Busterem Crabbem v hlavní roli. Ten jako kapitán lodi nahání novodobé piráty.

plakát

Velitel (1981) (seriál) odpad!

Když si uvědomím, že jsem musel na vojně dva roky poslouchat rozkazy takovýchto vymaštěných, bolševických blbů, tak se divím, že jsem to vůbec přežil.