Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (276)

plakát

Velké nic (2023) 

Hnusná to doba, ve které bylo nejhorším zločinem dýchat čerstvý vzduch, ale za kterou jsem ovšem na jednu stránku i vděčný. Poznal jsem totiž skutečné charaktery lidí ve své branži a v mém okolí. S úžasem jsem pozoroval, jak může člověk hluboko klesnout ve své hlouposti, připosranosti a patolízalství. Naštěstí jak doma, tak i v práci byl svět v pořádku, slinták na hubě nenosil vůbec nikdo a očkovat se nechaly pouze dvě kolegyně, které však nikdy nedávaly najevo svoji "nadřazenost", a také nás nikdo k tečkování nenutil. Klid byl celkem i v naší šestnáctitisícové vesnici, hodně lidí mělo nějaká kreténská nařízení estébáka Bureše a jeho "odborníků" hodně hluboko v prdeli. Dokument sám o sobě špatný není, velmi výstižné komentáře od uživatelů Dobytek a Verbal se kterými se naprosto ztotožňuju. A také díky covidu už nemám televizi, dne 22. 3. 2020 jsme obě televize odstavili a odnesli do sklepa a pokud je nikdo neukradl, tak tam jsou dosud..

plakát

Eurovision Song Contest 2022 (2022) (pořad) 

To už je opravdu co říct, černoši, sexuální menšiny a různé nebinární existence dostávají na frak od modrožlutých úáček. Celý konflikt RF vs UA je od začátku nechutná, propagandistická manipulace, která vystřídala "smrtelný" covid, a která mě zpočátku vůbec nezajímala, ale teď už mě začíná srát. Ještě štěstí, že Ukrajina nehraje elitní skupinu Mistrovství světa v hokeji, to by o novém světovém šampiónu nebylo pochyb.

plakát

Kabinet Dr. Honzáka (2020) (pořad) odpad!

Nudné, trapné žvásty v podání takového panoptika kreatur, opravdu děs.

plakát

Mirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si roušku (2020) (hudební videoklip) odpad!

Sračka všech sraček. Parta nezaměstnaných a neužitečných zoufalců nás v čase uměle vytvořené krize krmí svazáckou agitkou o tom, jak nás a naše okolí chrání kus propoceného a posmrkaného hadru, který je plný bacilů a jiného hnusu. Navíc neuvěřitelně trapné.

plakát

Konspirace 89 (2019) (TV film) 

Snad jen opravdový naivní blázínek může dnes věřit faktu, že nějaká revoluce skutečně proběhla. Velice mě překvapilo, že tento odvážný dokument odvysílala veřejnoprávní havlobolševická ČT.

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) 

Zatímco předchozí volba z devíti kandidátů mi připadala,jak z hromady hoven vybrat to,které nejmíň smrdí,tak toto finále vidím jak si vybrat mezi smrtí oběšením nebo uškrcením.Každopádně tahle estráda,která spíš vypadala jak fotbalový zápas na vesnici,mě nijak nenadchla.Nehodnotím,protože po čtvrt hodině jsem usoudil,že je škoda ztrácet čas sledováním takové chujoviny.

plakát

Inspektor Max (2018) (seriál) odpad!

Před kreténské kulinářské show,nekonečné seriály z prostředí špitálu a podobné sračky se nyní začínají prodírat tzv. krimiseriály tuzemské,popřípadě československé výroby.Většinou se jedná o slátaniny,které odvysílají komerční televizní stanice.Naše veřejnoprávní televize nechtěla zůstat pozadu a tak vysílá tuhle neuvěřitelně debilní volovinu s přestárlým Casanovou Jurajem Kukurou.Celkem mám tohoto herce rád,ale tady u mě ztratil dost sympatií.Většinou jsem k těmto brakovým seriálům dost shovívavý a vždy nějakou tu hvězdu dám,ale zde není opravdu za co.Otřesné,nekoukatelné !

plakát

Marek Ztracený - To se mi libí (2018) (hudební videoklip) odpad!

To se mi líbí - ale mě se tahle ultrasračka vůbec nelíbí, obzvlášť když to drnčí každou chvíli na nějaké rozhlasové stanici. Nyní jsem díky shitařské TV Óčko mohl spatřit i unylý ksicht tragéda, který má tuhle odrhovačku na svědomí.

plakát

Rodinné vztahy (2018) (seriál) 

Na barrandovskou žumpu je to majstrštyk.

plakát

Ušák (2018) (pořad) odpad!

Samolibý a rádobyvtipný blb Jaromír Bosák už mě řadu let svými přihlouplými vtípky a svým způsobem komentování odrazuje ke sledování zajímavých fotbalových přenosů.Naštěstí žijeme v době,kdy si můžu ten samý zápas v klidu pustit na nějakém zahraničním kanále,přinejhoším na live -streamu a přitom být ušetřen od trapných a stupidních průpovídek tohoto havlobolševického podržtašky.Nyní jsem narazil na nové,pofidérní stanici TV Seznam na tento pořad,který si sám moderuje a musím konstatovat,že je to řádná sračka,odpovídající úrovni J.Bosáka.