Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (276)

plakát

Velkolepé století (2011) (seriál) 

Hodně rozporuplná je tahle TV Barrandov,na jedné straně zapomenuté starší československé a v celku koukatelné filmy a seriály,na straně druhé úplné dno veškeré "kultury".Hodnotit to nebudu,jelikož jsem neviděl souvisle ani pět minut,ale opět to cítím jako zákeřný útok na středoevropskou civilizaci.

plakát

Nesvatbov (2010) odpad!

Už si tady začínám připadat jak nějakej exot.Na tomhle snímku jedné další, bezpochyby talentované režisérky nechápu čtyři zásadní věci. 1.Co to jako má bejt. 2. Jak je možný,že něco takovýho vůbec může jít do kin. 3.Lidi,co jsou ochotny za to zaplatit a jít na to do kina 4. 62% na ČSFD (22.3.2012)

plakát

Maurice Richard (2005) 

Maurice a Henri Richardové,Jean Belivau,později Yvan Cournoyer,Guy Lapointe, Guy Lafleur,Serge Savard,,Larry Robinson,Bob Gainey atd.,to byla squadra,která byla dlouhá léta soukolím mašiny zvané Montreal Canadiens a udělala z ní monopol na zisk Stanley Cupu.Tento film o Maurice Richardovi je snad ten nejlepší spotovní,co jsem kdy viděl.

plakát

Nejkrásnější hádanka (2008) 

No jo,předsudky,předsudky,předsudky.Ano,souhlasím,pan Troška a jeho Kameňákov,to je to úplně ten nejohavnější nevkus a absolutní dno nejen české kinematografie a TV NOVA svého diváka takovými pořady neustále vykrmuje.Moc by ale mě zajímalo,kolik procent na ČSFD by měla Nejkrásnější hádanka,kdyby Z.Troška použil pseudonym.

plakát

Atlet roku 2011 (2011) (pořad) 

Různé ankety o sportovce roku,ať už jde o fotbalisty,tenisty,lyžaře,atlety,hokejisty atd. , jsou jediné pořady,kde můžeme spatřit hned několik opravdových celebrit.Tím mám samozřejmě na mysli oceněné sportovce,kteří se svojí každodenní dřinou někam propracovali a něčeho dosáhli a kterým zadarmo nikdo nic nevěnoval,nikoliv parazitující moderátory.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) odpad!

Tento pořad jsem sledoval,či spíše poslouchal jen díky tomu,že jsem na teletextu TV Barrandov sledoval Live score.Nejedná se o nic originálního,V.Vydra,pokud nehraje v Kameňáku,tak celkem ujde a nevadil mi ani ten ostravsky cyp.Ale vyprávění frků v podání Martina Zounara je úděsný zážitek,tahle star českých telenovel si v idiotství,ubohosti a trapnosti v ničem nezadá s korunovaným "králem bavičů" Petrem Novotným a už ani nepamatuju,kdy jsem naposled tak horlivě šmátral po ovladači,abych okamžitě přepnul na jiný program. Dne 27.8.2014 měním na odpad ! Tohle už je hnus.

plakát

Kamelot (2011) (pořad) 

Jaromír Bosák jako komentátor fotbalových přenosů a jeho trapné průpovídky,to je pro mě absolutně nestravitelná záležitost,raději zápas,komentovaný tímto člověkem oželím,v lepším případě se něj podívám na zahraničním kanálu.Jako moderátor mi však připadá zábavný a s Robertem Zárubou vytvořil dobrou dvojku.

plakát

Odcházení (2011) 

Proboha tolik nominací ! To už mi připadá jako v Rumunsku,když tam vládl svatý Nicolae,mimo jiné také "významný spisovatel" a jeho "díla" byla přeceňována podobným způsobem.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Znělka na prvních upoutávkách mi vzdáleně připoměla hit severoirské punkové kapely Stiff Little Fingers "Gotta Getaway" a to je asi tak všechno.Tomu se říká inovace na TV NOVA !Česko je bezkonkurenčně první na světě,co se týká počtu "celebrit" na jeden hektar a je to pořád málo,a hledá další a další zoufalce a nýmandy.Nyní dělám to,co na některých uživatelech odsuzuju a hodnotím, aniž bych viděl jedinej díl. Dne 21.2.2012 upravuji komentář.Jelikož jsem byl na ČSFD napaden některými rádobyestéty,kteří v této senkrůvně hledají a vidí nějaké umění,či nedej bože zábavu,tak jsem se v rámci objektivity podíval na kus posledního vysílání.Pouze jsem se utvdil,že mé hodnocení ještě před začátkem prvního dílu bylo správné.

plakát

Ptáci (1963) 

A.Hitchcock jako mistr hororu?Pro někoho možná,ale pro mě rozhodně ne.Mě všechny jeho filmy připadají dost suchý a nudný.Když už horor ,tak radši něco černobílýho ze třicátých let a když už budu mít nesnesitelný nutkání se bát,tak se půjdu ve Varnsdorfu po setmění projít kolem cikánský ubytovny Sport ,aniž bych si vzal s sebou střelnou zbraň.