Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Your Cheatin' Heart

Your Cheatin' Heart (1964)

Kdo chce vidět tento film kvůli písničkám Hanka Williamse,tak bude trochu zklamán,je jich zde poskromnu,ale životní příběh slavného písničkáře stojí za to zhlédnout.

Útěk z Alcatrazu

Útěk z Alcatrazu (1979)

C.Eastwood rozhodně nepatří mezi mé oblíbence,ale nedovedu si představit v roli F.Morrise nikoho jiného.Jeden z mála filmů,kterým jsem se nechal strhnout.Na konci filmu jsem zjistil,že stojím na straně prchajících zločinců.Přestože se jedná o dost drsný snímek,tak jsem se v jeho průběhu i zasmál díky hláškám C.Eastwooda a F.Warda,který zde hraje uprchlého J.Anglina.

Bílý žár

Bílý žár (1949)

Po dlouhé době film,který mě dostal.Sice už jsem ho viděl tak před patnácti lety,ale dneska jsem si ho pěkně vychutnal a jsem rád,že má na Čsfd tak vysokej kredit,i když žalostně málo hodnocení,přitom je to gangsterská klasika.Kdybych neviděl Cagneyho v několika jiných filmech v úplně odlišných rolích,tak bych si myslel,že to je opravdu takovej psychouš.Ale Cagney byl prostě borec,kam se na něj se . ou všechny ty dnešní polopřihřátý celebrity.

Kachní polévka

Kachní polévka (1933)

Tento film jsem si oblíbil ještě před tím,než jsem ho měl možnost celý vidět.Do té doby jsem viděl jen několik krátkých ukázek a hlavně jsem o něm hodně četl samou chválu.Když jsem na něho v rámci ,, projekt 100 " šel do kina,tak jsem měl trochu obavy ze zklamání,ale to se naštěstí nekonalo.Naopak,komický koncert tehdy ještě čtyř Marxíků považuji za jednu z nejlepších veseloher.

Brouk v hlavě

Brouk v hlavě (1968)

Viděl už jsem několik verzí téhle divadelní hry a na toto filmové zpracování jsem se podíval jenom kvůli tomu,že zde hraje R.Harrison,se kterým jsem nikdy špatný film neviděl.U málokterého filmu jsem měl takové záchvaty smíchu a proto jsem ho zařadil na čsfd mezi svoji desítku.Vždyť film má být hlavně od toho,aby člověka pobavil.

Bláznivá střela

Bláznivá střela (1988)

Tak tohle je ovšem naprostá šílenost,četl jsem historku,že Zucker Brothers se svým bratránkem Abrahamsem celou trilogii vymysleli při nekonečných pařbách po nočních barech,no posuďte sami,já myslím,že střízlivý člověk nic takového vymyslet nemůže.

Slaměný klobouk

Slaměný klobouk (1971)

" Maminko,ten pán je blbej !" ,tak jsem se zas po dlouhý době pobavil u televizní obrazovky a jak jinak,než u staršího filmu.U těch nových to asi nejde.