Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (4)

plakát

Slunovrat (2019) 

Zklamání roku. Úžasný trailer a pár scén, ale to je tak všechno. Po první třetině filmu je to už jen zdlouhavá, nudná a nelogická píčovina. Jakoby Ari Aster měl v hlavě skvělou backgroundovou ideu, pár promyšlených scén, ale následně naprosto selhal v jejich propojení a snaze o dodání jakési celistvosti.

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

Na tenhle film jsem se velmi těšil, ale dopředu nevěděl, co od něj čekat. Výsledek je však parádní! Bezkonkurenčně jeden z nejlepších životopisných filmů, který dokonale dokázal přiblížit tento styl života širším masám a to se všemi jeho pro i proti. Ice Cube junior parádní výkon, stejně tak jako zbytek jeho kolegů.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jakožto nefanoušek původních Hvězdných válek jsem se na nový díl moc těšil, převážně kvůli toho co se Abramsovi povedlo se Startrekem. Výsledek pro mě však byl docela zklamáním. Což o to - bavil jsem se celou dobu, bavil jsem se však stylem, jakým se bavím u oddychovek se Stathamem v hlavní roli a ne stylem, jakým bych se chtěl bavit u velkolepého pokračování jedné z nejlegendárnějších filmových trilogií všech dob. Film byl plný stupidních klišé, které mě absolutně ničily celkový dojem z filmu. A postava hlavního záporáka? Opravdu..?

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

První polovina je naprostá paráda, výlet do Juarezu je asi nejlepší sekvence scén, jakou jsem letos viděl. Veliká škoda, že ke konci tomu dle mého názoru začala docházet šťáva. Samozřejmě pořád to byl špičkový film a bavil mě až do konce, kdyby si však udržel laťku nasazenou v první polovině, byl by to jeden z nejlepších filmů přinejmenším tohoto milénia. Snad u žádného filmu jsem nebyl tak napjatý a nervózní jako právě zde.