Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Majestic

Majestic (2001)

Vezměte drama, přidejte trochu komedie, špetku romantiky a máte skvělý film s Jimem Carreyem v hlavní roli, který rozhodně stojí za pozornost. Opět Jim Carrey dokazuje, že není jen ten šašek a klaun, jak ho všichni známe z jeho komedií, ale že umí zahrát i dokonalé drama. Nevím co vytknout, 5* s doporučením.

Počátek

Počátek (2010)

O tomhle filmu jsem se dozvěděl od kámoše. Když mi ho začal popisovat, tak mě na něj tak natěšil, že už jsem si myslel že mě nemá ten film čím překvapit - omyl! Dostal mě ještě víc než jsem čekal... Skvělé obsazení, skvělé nápady, scénář přinejmenším originální... Dal bych 6*, kdyby to šlo, ale bohužel... 5*!

Pan Nikdo

Pan Nikdo (2009)

"As long as you don't choose, everything remains possible." Jak myslíte, že se cítí člověk, který ví, co ho čeká? Jak si může vybrat, když vidí všechny možné konce jeho rozhodnutí? A kterou cestu si vybere - tu správnou? Je nějaká správná? Nebo jsou to všechny? No, na tyhle otázky možná ve filmu ani odpověď nenajdete, i když si je určitě budete opakovat po dokoukání ještě chvíli, pořád dokola..

Mlha

Mlha (2007)

Tak tenhle film mě v ničem nezklamal. Prvotřídní film, jak ze stránky hororu, tak dramatu... Na to, kolik příšer okolo létá a běhá , je zajímavé, že film není ani tak o nich - ale i o tom, co všechno člověk, k smrti vyděšený, udělá. Thomas Jane v hlavní roli perfektní výkon... Plus konec, který na mě opravdu zapůsobil... Nemůžu jinak než 5*.