Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (936)

plakát

Americký zločin (2007) 

Filmařina průměrná, i když jsem převelice vděčen za vkusnost a ohleduplnost při tvorbě scén, kdy zrůdné bytosti nehledě na věk, náboženské vyznání a pohlaví, tyranizují apsolutně bezmocnou mladou dívku. Detailní záběr na zohyzděného předloktí od típnutých cigaret bych vzhledem k celkově dost frustrujícímu průběhu téhle otřesné události, asi nerozdýchal a film bych přestal sledovat. Obě hlavní představitelky řadím k současně mým nejoblíbenějším. Z osudu postavy ztvárněné E. Page mi bylo niterně těsno. U C. Keener mě ani nepřekvapuje, že napoprvé roli odmítla, ve výsledku by jí člověk chtěl udělat to samé, i když se ve filmu objeví náznaky toho, že je ta ženská chudák nemocná a to bezpochyby byla.... proto zavřít do chlíva a už nikdy nepustit............ Doporučuji na didaktické promítaní na základních a středních školách..... Netolerovat mladistvé násilí, v zárodku hned utnout.

plakát

Andělé (1994) 

Disneyovská opera na téma on je chlapec bez rodičů, dejme mu nějakou schopnost, aby nebyl zas takovej chudák a mohl pomoct bezmocně poslednímu týmu baseballové ligy k lepším zítřkům.........Naprosto geniální obsazení, tedy v té době kdo by znal Brodyho, McConagheyiho, Tonyho Longa, Gordon-Lewitta a nebo věřil v jejich budoucí úspěch.......navíc Lloyd jako anděl......dost odvážné.....navíc tenhle film má v sobě skrytá poselství a ač se zdají sebevíc jasná a průhledně zavánějící kalkulem...mě to po ránu, kdy jsem tenhle film shlédl docela potěšilo..........

plakát

Andělská tvář (2001) odpad!

né, tohle né.....u tohohle se nedá ani spát.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Ty seš artefakt. Partička postpubertálních herců, kteří se skrz fekální, nekorektní snahu o humor, v některých případech propíčovali až k nominaci na Oscara, snažící se o hromadnou kultovní všeho parodii na úrovni Jaye a mlčocha Boba už docela dlouho, snad konečně dovršila svojí spahnilou jízdu napříč žánry. Seth musel upsat duši ďáblu ve filmu s Barbarou Strajsandovou aby, jí mohl v této hovadince spasit. Začátek se mi líbil moc. Hlavně jak se v postavách reflektuje všeobecná představa toho, jaký by ti šašci mohli být ve skutečnosti. Bohužel po deseti minutách, co do hry vztupí Dany Mc, se je snímek jen infatilní blbinou co šetří prachy na angažování BSB, aby jako zachránily situaci. Nezachrání. Jsem zvědav s čím pánové přijdou příště... třeba parodie na Gravitaci, či Šindlerův seznam.

plakát

Aquaman (2018) 

Naprostá hranice tří hvězd. Ani nevím proč jsem k tak toporné CGI blbosti jakoby z pod mořské hladiny tak milosrdný. Fakt nevim. Možná ten Momoa, kterej jako jedinej si to hrozně dává a je mu úplně fukt, že to není herecký výkon.

plakát

Argo (2012) 

Tak co je s tím filmem? V porovnání třeba s Bader Mainhoff Komplexem je to odpad. Tenhle historicky politickej Armagedon II. je celkem civilní a nenáročná věc, která opět dotýká chudáčku, kteří potřebují zachránit prdel, ale o co tam doopravdy šlo...? To se zas nějak neřišilo. Jenže civlní a až indie provedení je příjemný a množství postav i casting samotný je koukatelný. Jenže.. je to obyčejná měkkobolná sračka. Vlajky, čest a CIA. Mrdat Tě za to Ameriko černý giant lofasem do nosní dírky.

plakát

Archer (2009) (seriál) 

Já se bavil jen u dílu, ve kterém namísto Sterlinga alternoval velociraptor a to jen deset minut. Koukat na to jen kvůli pěknejm kreslenejm agentkám, který navíc kozy neukážou, nebudu. Další přeceněná blbina.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Nefunkční v jakémkoliv směru. blablabla, záchrana světa. Desky. Operace v utajení. Ratatatata. blablabla. Ratatatata. Bumbumbum. Casting příšernej. Neesona začínám nenávidět. No jo no, za všechno můžou Black Forest. A Carnahan.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Jít do kina na Tintina s očekáváním, je jiné než jít do kina na Cloud Atlas s očekáváním revolučního filmového zážitku. Revoluce se nekoná .....za to je CA příjemná koulovačka mezi styly,(bohužel Crash mě zastihl nepřipraveného a tento přístup k vyprávění mě v té době naprosto odrovnal, v případě CA jsem již byl na podobné průběhy připraven, ikdyž....) místy však nevkusná pohádka z teatrálními kostými a nefungující chemií mezi autorskými invencemi...To jak se ti samí herci dokola objevují v jednotlivých příbězích, pokaždé v jiné roli je rafinované, ale někde nudně banální a očekávané(brrr i jsem si vzpomněl na podobný princip využívání jednoho herce a to edího márfiho) Velice krásně se dají některé repliky glosovat, ale teď si na nic nevzpomenu. Jinak velice příjemná oddychovka...tedy k tomu abyste si mohli pořádně oddychnout, musíte dech mít skoro tři hodiny zatajený. Na samé hranici 4 a 5 hvězdiček

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

ČT má Večerníčka a stream Čtvrtníčka a jeho Autobuzar. Solidní výplň za Blaníka.