Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (942)

plakát

Adikts - Adiktologové (2024) (epizoda) 

Misfits z  Vysočan jsou cool jak Jordany s vyšláplým hovnem. Pěkný, dokud to nezačne smrdět karikaturou.

plakát

Adikts - Zkratky (2024) (epizoda) 

Na chvilku (cca33 min) zapomínám, že koukám na umě zkonstruovanou agitku proti drogám.... Celkem se bavím a tak trošku tuším, že jde o vrchol téhle sérii.

plakát

Blue - Cedule (2024) (epizoda) 

Předposlední díl třetí série ma délku jako tři standartní epizody a rozehrává hru, která končí slzami. Nejen u dospělých. Pláče i šestiletý syn a říká, že je tak šťastný až musí plakat. Bluey a celá Hillerovic famílie je jako by naší byla. Děda BoB Alive. To není spoiler, ale vyvrácení nechutných fanmidfucků.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Marhoul jako zakletej děrek je je vlastně docela předvídatelnej prvek, ale asi bohužel nejzábavnější.

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Nepoznamenaný kultem herních série, jsem vcelku pohlcen, i když si svůj nadhled, nebo spíš nezasvědcení můžu slušně apklikovat na obecná měřítka hodnocení. Nolan valí. Uvidíme jak dlouho to u téhle série vydrží.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Teda, atmo to má jak za Husáka. Tahle utrápená utopy scifi, je troško víc na sílu, než by snesla, ale z předlohy se to dalo vytušit. Petr původem z Indie very cool. Muzika výborná, tísnivá a dost intergalactic. Sandler je taky dost přesvědčivej, pavouk už míň. Repliky bohužel vůbec.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Cesta ke světlu (2024) (epizoda) 

Jak mě Kokotek celou dobu sral, tak v posledním dílu je skvělej. Poslední díl je dokonalé uzavření série po všech stránkách. Možná jeden z pěti nejlepších závěrečných dílů, které jsem viděl. Nejen u českých seriálů. Prakticky vše z kometáře první dílu neguju. Minisérie je stala až na pár detailu vyjimečnou oslavou, vyjimečného vyšetřovale v nesmírně těžké době. Především pro lidské přístupy a pokrokovou profesionalitu.  Jedná se asi o první seriál, kde z dvouhvězdy na úvod udělim ve výsledku s klidem čistou pětku. Finále zlepšující se kvalitu rozhodně potvrdilo a definovalo. Nakonec i ten Mišík dostal prostor, který si obhájil.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

Estébácké humoresky. Moc jsem si přál českýho Mindhuntera. Moc. Tak moc, že jsem z pilota šokovanej až znechucenej. Jakmile mám u čehokoliv, na co koukám prostor přemýšlet jak bych to udělal jinak, je to ztráta minimálně hvězdičky. V tomto případě si až moc často říkám, proč to kurva natočili, tak jak to natočili. Tady se budou hledat důvody proč jakoukoliv hvězdu udělit.  Herecké výkony a dialogy z naprostého dobového realismu, během scén upadají do parodického plácání a estrádního přehrávání.  Zlatej Pachl.