Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (942)

plakát

Avenue 5 (2020) (seriál) 

Nápad brilantní, dialogy a postavy už méně. Naštěstí se dá na tento prapodivný scifi humor zvyknout. Nejstrašidelnější je fakt, že tato jakoby komedie, je ve výsledku jen jasnou sondou do duše prehistorického hlupáčka, který stojí na prahu nové éry. Zkrátka jak říká klasik "vezeme děti na parním stroji do virtuální reality." Věřím, že další řadu bude o stupeň lepší. pokud ano, budu shovívavější.

plakát

Díra (2019) 

Symbolismus. Čirý symbolismus. Produkčně výtečně vyprodukovaná jednohubka, která se těžce tráví.

plakát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

Tohle se nedá hodnotit. To je tak, když se americký sen promění v noční můru.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Nechápu, že vám ušlo, o co tu šlo. Jde tu o vyprávění příběhu malého kluka. Já si to užil maximálně. jen ten závěr s Vlkem byl asi zbytečný. Kaiser zasloužilej Lev. Ramba mě chvílemi bavila snad víc než Šafránková, ale to je opravdu jinej příběh.

plakát

Vlak Nekonečna - Vagón s pláží (2019) (epizoda) 

Po té extrémní úvodní jízdě, celkem slabší díl, ale ta stopáž to strašně nakopává. Čekal jsem nějaký vývoj v ději. Uvidíme co se z toho vyklube, ale tváří se to jako Super Jail pro školáky.

plakát

Živí mrtví - Kráčej s námi (2020) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů seriálu. Strašně cením, to že tohle tvůrci šoupli do prostředku série a tím se stal tento brutáááální cliffhanger, i pro fanoušky znalý předlohy cliffhangerem. Laťka je brutálně vysoko. Jsem zvědavej jestli to udrží až do konce série.

plakát

Mythic Quest: Raven's Banquet - Kasino (2020) (epizoda) 

Začátek hodně slibnej, jenže průběh epizody to bohužel víc než na tři hvězdy nedotáhl. Víc než cokoliv jiného mi to připomíná Community a nemůže za to jen Pudi.