Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (158)

The Purge

The Purge (2018) (seriál)

Totalitní politická strana vládne alternativní verzi Spojených států, kde je zavedena dvanáctihodinová akce nazvaná Očista. Dvanáct hodin explicitního a neodůvodněného násilí, rabování v té nejsyrovější formě, bez jakéhokoli postihu. Tímto extrémním způsobem se snaží politici vyřešit konstantní násilí a kriminalitu. Doufají, že se potenciální kriminálníci za krátké období vybouří, nebo za tím vězí něco jiného? Každopádně se tím spojí osudy lidí, které by se jinak nikdy nepropojily. Navíc jsou aktéři této události nuceni řešit, kam až jsou schopni zajít, aby přežili noc.

K smíchu

K smíchu (2018) (seriál)

V seriálu kabelové stanice Showtime nahlédneme do života úspěšného moderátora dětských pořadů Mr. Jeffa Picklese (Jim Carrey), jehož rating je až nevyčíslitelný. Rodiče ho berou jako příkladného rodinného muže a správného Američana. Děti ho milují za jeho vlídnou a dětskou duši. Idylka však netrvá dlouho, před očima se Jeffovi začíná hroutit jeho vlastní rodina i jeho duševní zdraví. Z pohádky do hádky.

Nevinný

Nevinný (2018) (seriál)

Žena Davida Collinse (Lee Ingleby) byla zavražděna. Za její vraždu si odseděl sedm let, přestože tvrdí, že je nevinen. Nyní je po obnovení procesu propuštěn a zapřisáhne sebe i média, že skutečného vraha dopadne. Čeká ho nelehký, takřka nadlidský úkol. Navíc nikdo v jeho okolí nevěří v jeho nevinu. Ani jeho nejbližší rodina. Ani jeho děti.

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) (seriál)

S oběma hlavními hrdiny, agenty FBI, se vracíme v čase do roku 1979. Společně s mladým agentem Holdenem Fordem (Jonathan Groff) a jeho zkušeným kolegou Billim Tenchem (Holt McCallany) se podíváme nejen do věznice, kde jsou vězněni ti nejhorší a nejbrutálnější sérioví vrazi, ale především do jejich hlav – s cílem dopadnout ty násilníky, kteří stále běhají po svobodě.

Ozark

Ozark (2017) (seriál)

Martin Byrde (Jason Bateman) se živí finančním poradenstvím. Společně se svou rodinou žije v Chicagu. Se svým kolegou se pustí do riskantního obchodu s drogovým kartelem. Neúspěch neohrozí pouze kariéru samotného Byrdea, ale bezpečí celé jeho rodiny. Nezbývá nic jiného, než za dočasné působiště vzít rezort na plošině Ozark. Tím strach a nejistota nekončí. Martinova relativně zhýčkaná rodinka se musí sžít s tíživou situací a se vším a všemi, kteří se jim v novém domově připletou do cesty.

Mr. Mercedes

Mr. Mercedes (2017) (seriál)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi.

Řada nešťastných příhod

Řada nešťastných příhod (2017) (seriál)

Nervydrásající dobrodružství sirotků Violet, Klause a Sunny Baudelairových tentokrát v seriálové podobě od Netflixu. Sourozence, jejichž rodiče tragicky zahynuli při požáru, čeká opatrovnictví výstředního a prolhaného krále převleků, jejich strýčka Olafa, který touží jen po jejich dědictví. A nehodlá se zastavit před ničím. Souzencům tak nezbývá nic jiného, než spojit své jedinečné schopnosti dohromady tak, aby vydrželi s nesnesitelným strýčkem a odhalili záhadnou smrt svých rodičů.

The Punisher

The Punisher (2017) (seriál)

Spin-off netflixáckého dramatu Daredevil nám představí marváleckou legendu, vojenského veterána Franka Castla, kterého po zavraždění milované dcerky a manželky živí nenávist a chuť zabít každého, kdo se mu postaví do cesty. A je mu vážně jedno jakou masku má přes obličej nebo jakou nadpřirozenou silou vládne. Po ulicích Ďábelské kuchyně se Frank Castl prohání s tváří Jona Bernthala.

GLOW: Nádherné ženy wrestlingu

GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (2017) (seriál)

G.L.O.W. (Gorgeous Ladies Of Wrestling - Nádherné ženy wrestlingu) vypráví příběh nepříliš úspěšné herečky Ruth (Alison Brie), která má ve svém profesním i soukromém životě prozatím smůlu. Role se jí vyhýbají a aniž by o tom věděla, spí s mužem své jediné kamarádky. Přes všechny překážky doufá v dosažení svého hereckého snu. Shodou podivných okolností se stane hlavní záporačkou týdenního seriálu o ženských wrestlerkách. Seriál, který nám vypráví různé příběhy hrdinek ženského wrestlingu, se odehrává v 80. letech a je plný třpytek, trvalých a barevných trikotů.

Američtí bohové

Američtí bohové (2017) (seriál)

Hlavní hrdina seriálové adaptace stejnojmenného románu Neila Gaimana Shadow Moon (Ricky Whittle) se po letech strávených za mřížemi vrací domů. Noc před jeho propuštěním jeho žena Laura (Emily Browning) umírá. Při automobilové nehodě umírá i její milenec a Moonův kamarád v jedné osobě. Od této noci se Shadow stává osobním strážcem a spolucestujícím charismatického podivína, pana Wednesdaye (Ian McShane). Ten vystupuje jako podvodník, ale ve skutečnosti je jedním ze starých bohů. Začíná tak nepředstavitelná pouť napříč Amerikou s úkolem shromáždit spojence a připravit se na válku proti novým bohům. Těmi jsou fenomény dnešní společnosti, láska k penězům, moderní technologie, média, celebrity či drogy.

Feed the Beast

Feed the Beast (2016) (seriál)

Nový seriál z dílny AMC vypráví příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se životem protloukají, jak se dá. Jejich společným zájmem, jak se zabezpečit a realizovat, je vedení a provozování restaurace v jejich milovaném Bronxu. Tommy Moran (David Schwimmer) je zodpovědný otec, který pro blaho svého potomka je ochoten jít přes mrtvoly a manipulovat s kýmkoliv tak, aby dosáhl svého. Dion Patras (Jim Sturgess) je spíš pravým opakem. Svéhlavý floutek, který je zapletený s newyorskou mafií. Oba dva tak každý den nastavují svůj krk v boji za žití svého snu. Žít svůj sen však není nic lehkého, především stojí-li proti vám nekorektní konkurence, zkorumpovaní úředníci, newyorská mafie a problematičtí hosté.

Já, společnice

Já, společnice (2016) (seriál)

Christine Reade (Riley Keough) vede dvojí život. Přes den je ambiciózní studentkou práv a stážistkou prestižní právnické společnosti v Chicagu. Se soumrakem se mění v luxusní společnici extrémně bohatých a mocných lidí. Zajímavá a hodně výnosná brigáda začne mladé ženě prosakovat do života čím dál tím víc. Její žebříček hodnot se výrazně mění a závislost na penězích či kontaktu na určitých lidech ji začíná postupně pohlcovat.

Nový dramatický seriál od stanice Starz produkuje úspěšný režisér Steven Soderbergh, který má na svědomí seriál Knick: Doktoři bez hranic (2014) nebo životopisné dvoudílné drama Che Guevara (2008).

Kill Your Friends

Kill Your Friends (2015)

Píše se rok 1997. Hudební průmysl je na bodu zlomu. Něco se určitě stane. A někdo si to taky odskáče. Tím někým rozhodně nechce být hlavní hrdina (Nicholas Hoult) nového snímku dle předlohy Johna Nivena, který pro svojí kariéru lovce talentů je schopný jít doslova přes mrtvoly, hektolitry alkoholu, kila kokainu a zástupy prostitutek. Jediným jeho cílem je najít nový mega hit, který by mu zajistil nehynoucí slávu a především jistotu zaměstnání u jednoho z největších britských hudebních vydavatelství.

Zpívej

Zpívej (2016)

Celý svět je doslova poblázněný pěveckými soutěžemi, proto se nikdo nemůže divit, že tento současný fenomén pohltil i zvířecí říši. Každý tvoreček, a je jedno, jestli se jedná o myš, nebo o slona, by se chtěl stát vítězem výběrové soutěže. A není to jen kvůli výhře 100 000 dolarů. Tento veselý animovaný příběh ze života zástupců rozsáhlé živočišné říše přinášejí tvůrci Já padouch.

Hap & Leonard

Hap & Leonard (2016) (seriál)

Hap (James Purefoy) je bílý dělník, který nějakou dobu strávil ve vězení za odmítnutí nastoupit brannou povinnost směr Vietnam. Leonard (Michael Kenneth Williams) je černý homosexuál a vietnamský veterán s neovladatelnými návaly agrese. Tahle sympatická dvojka se ve fiktivním jižanském městečku protlouká napříč 80. dekádou do doby, než dostanou prima kšeft za hodně rychlé prachy. Musí jenom najít dobře vyprané peníze. Ty, které před pár léty utopila partička gangsterů při pádu jejich káry do jedné vodní nádrže.

Šťastlivec od Stana Lee

Šťastlivec od Stana Lee (2016) (seriál)

Harry Clayton (James Nesbitt) je tak trochu zkorumpovaný detektiv. Dluží peníze šéfovi mafie, který mu tak trochu šlape na paty. Žena mu utekla i s dítětem. Tak trochu pech. Jenže Harry dostává od záhadné ženy schopnost ovládat a mít pod kontrolou svoji štěstěnu. Je otázkou, jestli je to výhoda, nebo naopak. A co když to má vedlejší účinky?

Those Who Can't

Those Who Can't (2016) (seriál)

Loren, Andy a Bill jsou kamarádi, spolupracovníci. A mají velice svérázný až puberťácký přístup jak v osobním životě, tak v zaměstnání. Kdyby pánové byli třeba pošťáci nebo prodavači sportovního vybavení, tak by to asi nikoho nepřekvapilo a ani nepohoršilo. Jenže oni jsou učitelé. A proto, aby přežili svůj pomalu dohasínající zápal pro vyučování, používají metody, které jsou příliš i na samotné žáky a žákyně. Tímto putováním životem pedagogů je doprovází jejich blízká známá a knihovnice Abbey, která si umí poradit v každé situaci.

Vražedné Miami

Vražedné Miami (2015) (seriál)

Beaumont Rosewood Jr. (Morris Chestnut) je soukromý patolog z Miami. Denně se střetává se smrtí ve všech podobách a dokáže zaregistrovat i to, co i zkušenému vyšetřovateli unikne. A proto je velice platným spolupracovníkem místního oddělení vražd. Beaumont je navíc požitkář a neustálý optimista, a tak často leze svým spolupracovníkům na nervy.

Noční recepční

Noční recepční (2016) (seriál)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je válečný veterán, který se živí jako ostraha luxusního hotelu. Právě tady potkává francouzskou krásku Sophii, jež mu předá důkazy usvědčující britského podnikatele Onslowa Ropera (Hugh Laurie) z obchodování se zbraněmi na černém trhu. Tyto důkazy Jonathan předává svému známému z tajné služby. Sophia krátce nato záhadně umírá. Jonathan se rozhodne dívku pomstít a stává se agentem rozvědky.

American Crime Story

American Crime Story (2016) (seriál)

Režisér Ryan Murphy přináší na televizní obrazovky seriálovou adaptaci bestselleru The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson od Jeffreyho Toobina o jednom z největších amerických soudních procesů 20. století. Ten byl veden s americkým fotbalistou, hercem a miláčkem široké americké veřejnosti O.J. Simpsonem ve věci vraždy jeho manželky. Seriál podrobně vykresluje právnický proces i vše, co s ním bylo spojené. Tlak veřejnosti a médií i dlouholeté napjaté vztahy mezi policí a afroamerickou komunitou v Los Angeles.

Reklama