Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (1 330)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Duologie zakončena. Závěrečný díl okázale ignoruje a někdy i neguje osmičku a vůbec mi to nevadí. Tempo je vražedné a akce se skládá na další akci. Je vidět, že chybí základ prostředního dílu trilogie, který nijak nebudoval charaktery a vztahy postav. Tak se to muselo stihnout všechno tady. Jako kdybych do toho šel s nějakým extra hypem, tak bych byl asi zklamán, takhle jsem rád, že to nakonec skončilo celkem důstojně a hlavně zábavně (ve smyslu, že jsem se v kině nenudil).

plakát

Noční bouře (2019) odpad!

Na film se dívejte, pokud jste buď neviděli v posledních letech Cage v nějaký podobný věci - a že jich je, nebo pokud prostě zbožňujete jeho tragické pokusy o herectví. Snímek má pocitově tak 189 minut. Žánr neexistuje. Možná první hodinu myslíte, že to nakonec teda bude porno. Spoil, nebude.

plakát

Lynyrd Skynyrd: If I Leave Here Tomorrow (2018) 

Hodně obyčejný dokument. Možná je to tím, že jsem prostě už mockrát viděl, jak je kapela "nejdivočejší ever". Můj challenge byl: místo dvou názvů písniček umět po skončení dokumentu alespoň 5. Vybavím si 4.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Pohodová podívaná, pointa sebe vykrádání a celkově jsem cekal tedy víc.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Těžká televiznost. Doslovný jak troška. Zatím žádná sláva.

plakát

No One Saw a Thing (2019) (seriál) 

FUENTEOVEJUNA po americku.Zajímavý případ, o kterém jsem nikdy neslyšel. Ona je to taková lokální událost v buranově, která trochu přerostla, ale zas ne tak, aby byla klíčovou události čehokoliv. O to lépe, že o ní vznikl seriál. Ale. Už při prvním dílu je ale jasné, že materiálu ve skutečnosti není na seriál. Po třech dílech vypnuto s tím, že námět je fajn, ale opakuje se napříč epizodami stále dokola. Doporučuji alespoň pilot, a pak podle chuti.

plakát

Joker (2019) 

Uf těžká zbytečnost.