Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (53)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Dobrý, zábavný seriál, první série naprostá bomba, bohužel druhá série je dost proměnlivá, ale spíše slabší. Hlavně mě zarazil, proč nenechali místnost IT jako noru z první série, ale udělali ji "moc uklizenou" a vtipů na čisté ajťáctví taky ubylo.

plakát

Auta (2006) 

Tuhle pohádku miluju. Nádherné zpracování autíček i krajin, perfektní příběh namyšleného závoďáku, kterého přivedou k rozumu až obyvatelé zapadlé vesničky, perfektní hudba (také český dabing) a a prostě všeho. Film umí rozesmát i rozesmutnět. Považuju to za nejlepší animovaný příběh vůbec. U mě prostě zvítězil a jediné co ho může z trůnu sesadit je 2ka (o čemž pochybuji už kvůli obecné kvalitě dvojek).

plakát

Auta 2 (2011) 

Bohužel, nedosahuje kvalit prvního dílu, ale i přes nezajímavý příběh jej hodnotím velmi dobře. Bezkonkurenční zpracování, výborná hudba i určité scénky. Spíše to připomíná Burákovy povídačky než první díl.

plakát

Autopohádky (2011) 

Mám doma původní knihu autopohádky a jako malý jsem ji měl rád. Byl jsem tak trochu zvědav, jak vymysleli filmovou podobu a byl jsem hodně zklamán. První povídka jde, druhá s panem účetním je nejhezčí a nejlepší a na rybáře se také dá koukat. Bohuzžel poslední je z mého pohledu hrozná a příběh se Ondřejem Vetchým ani zmiňovat nebudu. Kdyby udělali všechny na úrovni účetního, tak bych byl spokojen.

plakát

Avatar (2009) 

Na tento film jsem jen tak náhodou šel do kina, vůbec jsem nečetl o čem to je, kdo to dělal, nic. A to bylo to nejlepší co jsem mohl udělat. Nečekal jsem vůbec nic a přitom jsem se ocitl na (dle mého názoru) nejkrásnějším a nejpůsobivějším filmu vůbec. Nádherné zpracování, hudba, příběh, 3D, já nemám jedinou výtku. Na film jsem koukal poté doma bez 3D, ale zážitek je to i tak fenomenální.

plakát

Cars Toon: Burákovy povídačky (2008) (seriál) 

Kdo má rád původní film, tak toto možná shlédne ale jinak není co očekávat. Pár příběhů je lepších pár horších, sem tam sem se pousmál a navnadilo mě to na druhý díl, na který se moc těším.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Toto je lehčí horor přesně podle mého gusta. Chmurné, tmavé prostředí se skutečnou historií, sem tam nějaká lekačka, minimum krve, ale tajemno a "není vidět čeho se bát".

plakát

Divoké vlny (2007) 

Moc hezké zpracování, ale opět příběh podle šablony, kterou se řídí téměř všechny animáky. Začíná být čím dál těžší mezi takovou spoustou animovaných dobrodružných filmů nalézt nějakou originalitu. Mladšímu publiku, ale tato výtka vůbec vadit nebude.

plakát

Doupě (2014) 

Jako fanouška původního Okrsku 13 mě tenhle americkej plivanec uráží. Úplně přitroublé převyprávění s nepovedenou napodobeninou akční stránky filmu. Nebýt Davida, tak to po druhý minutě vypínám.

plakát

Experiment (2010) 

Nemohu si pomoci, ale tento remake se mi vůbec nelíbí a to netvrdim, že první díl byl skvělý film.