Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Na mušce - You're Mine (2019) (epizoda) 

Kdyby Vilannele zůstala s Peelem mohlo by to být lepší a šílenější konec série.

plakát

Ztracen v oblacích (2006) 

Mě se film líbi. Sice v některých částech byl příliš sentimentální, ale zaujalo mě téma filmu a jeho skromné podání. Nemůžu dát jinak než 4_:-)

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

I se samým Voldemortem by dokázaly skoncovat během 40 minut :-D

plakát

Obřad (2011) 

Očekávala jsem mnohem víc... hudba- průměr ( typické zvuky Itálie, nic vyjímečného), herecké výkony poněkud rozpačité především představitele hlavní role, kterému jeho víru a přesvědčení prostě není možné věřit. Konec očekávaný, jak už to u všech hororů podobného typu bývá. Nakonec můžu říct, trailer nadchl ... ale film ve mě stejné pocity bohužel nevyvolal. Mnohem lepší by bylo zůstat nadšená z traileru a ten film si raději vůbec nepouštět.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Jejich improvizace je vskutku geniální ... vždycky se u Partičky ze srdce zasměju a obdivuji herce a jejich schopnost lehce a vtipně vytvořit bez přípravy scénky, které mě naprosto baví :) Nechápu kritiku druhých, v tom případě je mi jejich smysl pro humor neznámý .. nebo se jen rádi smějí neštěstí druhých ...

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Pořad se mi líbí ale rozhodně bych vytkla jednu věc a tou je tzv. šmejdění. Prý nejoblíbenější činnost učastníků, pro mě právě těchto pár minut, kdy se účastníci soutěže prodírají bytem a osobními věcmi soutěžícího mi přijde jako vrchol trapnosti. Co se dá dělat... musí být důvod proč právě tato nevhodná část byla zařazena do pořadu.

plakát

Megamysl (2010) 

Určitě zajímavá zápletka a celkový náměť filmu, který se vysmívá těm velkolepým animovaným hrdinům ( Úžasňáci aj.). Vtipné momenty se určitě také najdou, vcelku dobrý film ke strávení deštivého odpoledne. V celkovém pohledu ale nijak nevyniká a určitě se zaškatuluje do pozice těch průměrných animovaných filmů.