Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (158)

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Tento film se samozřejmě nevyhne srovnání se seriálem, který jsem hodnotil maximálně. V každém dílu seriálu byly hlášky a zábava nadávkovány přesně tak aby se člověk neustále bavil. Zde byly zábavné okamžiky, které ovšem šli ruku v ruce s úplně zbytečnými scénami. Tomuto filmu prostě chybí taková údernost, kterou jsem ocenil u seriálu. Okresní přebor- Poslední zápas Pepika Hnátka není špatný, ale zároveň nemůžu popřít že jsem čekal víc.

plakát

Ali (2001) 

Will Smith si s tím velmi pohrál. Bylo vidět že Muhamada Aliho mě velmi dobře nastudovaného a to nejen chováním, ale i zápasy byly velice přesné. Box sleduju a kdyby všechny filmy z této oblasti byly stejně realistické jako Ali, tak bych byl spokojený člověk.

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Nedalo se čekat že dvojka předčí jedničku a to se ani nestalo. Celý film se nese v duchu 96 hodin což je vidět na akci, ale jednička byla daleko přímočařejší a opravdovější. Kdežto tento film se rozbil do jakých si částí, ze kterých jako celek vyšel průměrný akční film

plakát

Avengers (2012) 

Nejsem znalec komiksů, ale Avengers bych ohodnotil jako povedenou akční řežbu, které nechybí dynamika, vtip a originalita.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Ještě žádný film mě nedonutil tak se zamyslet nad vlastním životem.

plakát

Avatar (2009) 

Hodně dám na příběh a tady byl naprosto řadový. Proč jsem ale ohodnotil maximálně? Je to jednoduché, prostě je to tak krásné, nádherné že všechno ostatní jde stranou a ještě něco po skončení filmu jsem u titulků vychutnával skvělý soundtrack Leony Lewis a chodil mi mráz po zádech takže to mluví za vše.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Akce z které jde mráz po zádech, hlášky ze kterých se poděláte, vystřílené munice a mrtvích je tolik že teď už budete brát Ramba, Komando atd... jako rodinné komedie.

plakát

Hrdost a sláva (2008) 

Řekl bych kvalitní klasická krimi s hereckým obsazením, které přesně vystihuje mentalitu rolí, ale bohužel s občasnými nezáživnými pasážemi.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Filmy o rasové nesnášenlivosti jsou pro mě velice interesantní sorta kinematografie a vždy mě přimějí se zamyslet nad filmem do větší hloubky než většina ostatních snímků. Kult hákového kříže je nádhernou, ale zároveň hořkou oslavou tohoto tématu. Skvělé herecké výkony hlavně samozřejmě Nortona, také musím ocenit výborné černobílé zobrazení myšlenek, které jen umocňuje pocit z již ukončené životní etapy. Tento film u mě splnil základní pravidlo výborného filmu a to to že člověka donutí zamyslet se a přemýšlet o vážných věcech.

plakát

Cesta (2009) 

Cesta mě donutila se zamyslet jak bych se v takové situaci zachoval a jak by se vůbec změnilo chování lidí a došel jsem k názoru že tento snímek je naprosto skvěle natočený. Tohle nemá být film plný akce a srdcervoucích scén, naopak má být zaměřený na city a to bezpochyby splňuje.