Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (214)

plakát

Krize (1992) 

Film, který ani více než po 20 letech neztrácí nic na své aktuálnosti.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

2 hvezdy za Hanku a za Danu Kolarovou, jinak příběh - nula, humor - nula, Ostrava - pěkně nasnimana. Jeden by nevěřil, že se má film odehrávat prave tam. Mmj. Moc mi chyběl typicky prizvuk. Ten pravým Ostravakum nevymaze ani 20 let v Praze. Kura, tak jak je možné, že tu ani fň.

plakát

Wellmania (2023) (seriál) 

Na Celeste jsem se velmi těšila. Že scenáristé nechají ležet ladem její talent a půjde o až tak nevyužitý potenciál, to jsem netušila. Celeste skvělá, škoda, přeškoda.

plakát

Velryba (2022) 

Dokonalý návod na pomalé sebetrýznění vedoucí ke smrti proložené okamžiky filosofie a práce pro psychoanalytika. Skvělý výkon Brendana Frasera.

plakát

Il Boemo (2022) 

Velmi jsem se těšila na film o Josefu Myslivečkovi a jsem, bohužel, velmi zklamána. Kostýmy jsou krásné, scénicky jsem spokojená, ale mít příběhu se trhá a šmodrchá jak bavlnka z Činy. Skoda. Tak silný příběh a hudba, a tak zahozená příležitost. Doufala jsem v druhého Amadea, marně.

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) 

Mně se tahle chuťovka líbila. Anna je skvělá. Umí hrát a komediálnost má po rodičích. Roman Zach, zde jako klidná síla a mladý Jan Dlouhý je podobný tatínkovi a kéž by dorostl jeho kvalit. Pohodovka na večer jako dělaná.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Myslím, že tohle už patří mezi klasiku. A hlášky zlidověly. Co si víc přát.

plakát

Síla psa (2021) 

Herci skvělí, krajina nádherná. Scénář nuda. Neurazí, nenadchne. Ale každý to máme jinak.

plakát

Zázračné houby (2019) 

Skvělý dokument. Plísně a houby mě vždycky fascinovaly a nepřestávají... Příroda...,  už bychom se mohli zapojit a ne jen brát.

plakát

Angelika a král (1966) 

Dávám pět hvězd - zejména pro úžasný dabing, předně pak paní Libuše Švormové a za hudbu.