Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Unylé vysvětlovací dialogy, naprostá absence dramaturgie. Tři hvězdy za povedený vizuál.

plakát

Menu (2022) 

Fajn chuťovka. Napadá mne ideální věnování na dárkový poukaz na tento film:"Nezapomeň si vyfotit v restauraci každé jídlo, než ho sežereš..." ;-)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Původně jsem to nechtěl vidět. Po recenzi Kamila Fily (i přes jím zmíněný genderový protlak) jsem změnil názor. Když si odmyslím genderový aktivismus (většina mužských postav se tam chová stupidněji než terminátor), proimgrační aktivismus (mexická hraniční zeď), tak je to luxusní papír po recyklaci. Prostě už to jednou někdo použil. Plusové body za scénu v padajícím C35 a Švarcíkův výklad o vzorech na záclonách v dívčím pokoji.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Jsou seriály, kde jsou alespoň hezcí herci a herečky. Jsou seriály, kde jsou alespoň pěkné kostýmy/krajina/... V tomto seriálu je naprosté h*vn*, vlastně Jaromír Soukup. To dává smysl.

plakát

Lynč - Vítejte v Buchnově (2018) (epizoda) odpad!

Tři dramaturogové a stejn2 je v 7sledek velké H, malé O, římská pětka, N a O! Hlavní představitel - je to vůbec herec? Dialogy jak od mentála. Tohle podleze i Magnuska a spol.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Margot Robbie je prostě sympoška. Příliš mnoho nevyužitých bad-ass postav na jedno použití.

plakát

Komorná (2016) 

Poměrně dlouhá stopáž, místy jsem se musel ošívat v sedačce, jak jsem začal nudit. Můj dámský doprovod to označil za nepovedené lesbo-porno :-D.

plakát

Mělčiny (2016) 

Žádné velké překvapení. Scéna s medúzami byla super, ale In The Deep (47 Meters Down) bylo o stupeň lepší. Doufám, že racek dostal nějaký bonus. ;-)

plakát

47 metrů (2017) 

Lepší než The Shallows, žádná žraločí über inteligence a jenom poloviční happyend.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Kulturně neomarxistická agitka zabalená do budhismu (ten je tu zneužit) aneb ať žije nástupce Ježíška (pardon Santa Clause) Noam Chomsky. Podrobněji viz Agoran.