Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Jezero smrti (2008) odpad!

Učitelka, která zabíjí děti? Zvrhlé.

plakát

Pee Mak (2013) 

Crazy komedie s lehce hororovou a romantickou příchutí. Banjong Pisanthanakun dal do kupy všechny žánry svých předchozích filmů. Světe div se.... funguje to velice dobře. [19.4.2013 Bangkok] Tržby (1. týden) - 300 mil. THB (cca 200 mil. Kč)

plakát

Babel (2006) 

"Výborný" PR pro Maroko.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Jak hodnotit film, který je velmi dobře zahraný a režírovaný, ale má konec, který je scénáristicky absolutně idiotský? WTF... :-/

plakát

Iluzionista (2006) 

Interiéry se natáčely mj. v Malém sále Táborského divadla, tedy na stejných prknech jako pořad "Možná přijde i kouzelník"... jak trefné! Kouzelník přišel (resp. přiletěl) cca po 20 letech až z Hollywoodu :-)

plakát

Neprůstřelný mnich (2003) 

Neuvěřitelná kombinace v hereckém obsazení: Chow Yun-Fat, Seann William Scott a Karel Roden! Škoda, že se sešli v takovém braku :-)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Memento pro všechny bankéře: "Buďte k cikánům shovívaví, nebo budete mít peklo!"

plakát

Jak ukrást Dagmaru (2001) odpad!

Sledovat tenhle film lze opravdu pouze v totální otupělosti ve 4h ráno. I tak to někdy doslova "bolí", dívat se na takový paskvil. Docela by mě zajímalo, komu byla tato trapárna směrována. Kdo je onen cílový divák? Chovanci Jedličkova ústavu nebo snad "významní" pracovníci na Ministerstvu vnitra?

plakát

Wing Commander (1999) 

To nerežíroval Uwe Boll? Těžko tomu uvěřit.... Kdo hrál hru Wing Commander III a IV (1994 a 1996), musí brečet. Film bez atmosféry, scénář asi někdo stačil napsat v době, kdy seděl na velké... David Suchet a sci-fi? To ne. Jediné a naprosto zanedbatelné plus pro tento film je výborná hudba a pár kvalitních vesmírných bojových scén (trošku připomínající ty ze hry...)

plakát

Cesta do Ameriky (1988) 

Kdopak si všimnul, že Cesta do Ameriky velice vtipně navázala v jedné scéně na (o pět let starší Landisův snímek) Záměnu? Randolph a Mortimer Dukeovi se opět stanou boháči... Já si toho všimnul až dneska :-)