Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Střípky (2021) 

Stará škola, která neservíruje akční krimi pokrm, ale spíše pomalejším zajímavějším vařením připravuje drobnými věcmi na hlavní chod. Neustále se nám vysmívá, protože všechny odpovědi, kdo je a kdo není vrah a osudovost postav je vysvětlena drobným zvratem. V tomto se mě Přísaha líbila víc, ale každopádně zklamán jsem nebyl. Slabších 5* ( 85% )

plakát

Synchronic (2019) 

Pro mě milé překvapení. O filmu jsem nevěděl vůbec nic a narazil jsem na něj úplně náhodou. Dal jsem mu šanci jenom kvůli hlavní dvojici. Potěšila zneklidňující hudba a také to, že se tvůrci s tím vůbec nepárali, co se brutality týče. Naprostá spokojenost!

plakát

Morke (2005) 

Stydím se, že jsem tento skvost viděl teprve před pár dny. Byl jsem naštvaný, znechucený a prožíval jsem to stejně jako hlavní hrdina, kterému jsem celou dobu držel palce.

plakát

Cherry (2021) 

Láska, válka, drogy. Tom Holland by si zasloužil nějakou nominaci, protože jeho výkon je hodně silný. Hudba je přesně tak, jak má být. Krásně podtrhuje tento hodně zničující a zároveň varující snímek. Takhle snad dopadnout nechce nikdo. Konec dojemný a kvůli němu zvedám na 100%

plakát

Případ ztracené kozy (2021) 

Totální kravina, která si ze sebe dělá totálně prdel. Jeden je akční, až by přes mrtvoly šel. Druhý policajt je spíše taková ustrašená panenka z kanclu, ale je zase dobrý myslitel + jedna koza, která je údajně napojená na Bruceuilisův mozek :-D Chápu, že to může působit trapně, levně až dementně, ale já jsem si to užil - viděl jsem nespočet podobných debilovin a od tohoto jsem čekal totální debilovinu debilovin. Já sám jsem asi taky totální debil, takže moje hodnocení berte trochu s rezervou :-)

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Konečně! Takhle to mělo vypadat v roce 2017. Jenže si myslím, že v té době by byl film rozdělen na dva filmy a s ročním odstupem poslán do kin. Co se týká akce, nemám co dodat. Možná, že jsem čekal trochu jinou polovinu filmu, ale nic to nemění na tom, že verze Zacka Snydera je milionkrát lepší než ten průměrný bordel, který mu před lety přetvořili a nasadili do kin. Já jsem spokojen. Zamrzí jen, že případné pokračování asi nikdy vzhledem okolností nevznikne.

plakát

V měsíčním světle (2019) 

U mě spokojenost od režiséra Země kůlů, který zaujal a já se těšil na další kvalitní film, který jsem dostal. Místy jsem si vzpomněl třeba na Loopera nebo taky na Predestination. Boyd Holbrook opět zaválel. Fandil jsem mu, bylo mi ho líto. Samozřejmě, kdo má něco nakoukáno a je trošku pozornější, možná si všimne během projekce onu osudovost. Paráda! Super, nic pro jednoduché jedince čekající totální akčňárnu nebo saw :-D Je to zkrátka inteligentní temná krimoška :-P

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Znova se vrací J.J. Abrams, aby nám všechno slepil dohromady a já tuším proč, ale pro ty, co ještě neviděli, to nevyřknu. Nová trilogie tedy 7,8,9 vznikly jen tak pro zábavu, nýbrž aby něco obohatily. Proč plný počet? Za tu konečnou tečku. Musí se jim nechat, že alespoň baví a snaha se cení. Nic víc, nic míň.

plakát

Ledové království (2013) 

Je to zábava. Pěkně napsané. Smál jsem se viz. sněhulák Olaf. Hezké písničky, animace.

plakát

Black and Blue (2019) 

Ano, je to ohrané, je to předvídatelné, ale taky je to zábavně pojaté. Nesrovnávám s podobným, i když se to nabízí, hodnotím, to co vidím. Byl jsem zvědavý, ale nechtěl jsem být namlsaný, abych nebyl nakonec zklamaný. Naomie Harris zvládá táhnout s Tyresem Gibsonem, Frank Grillo opět předvádí, to co po něm všichni chceme - drsného týpka :-)