Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Bejvalka ze záhrobí (2014) 

Film ze života obohacen prokletím a pár vtípků + jedno nechutné sežrání. Čekal jsem víc, dostal jsem...trochu nudu.

plakát

Equalizer (2014) 

Chladné, krvavé, záhadný hrdina skrývajíc svou identitu - co je vlastně zač? Je mírumilovný a pomáhá lidem, pokud se tedy neděje v jeho blízkosti něco nekalého. Nápadité! Chytré! " 16 sekund " :-D + kouzelný plešatý Mobysong v obchoďáku. Stařec musí zůstat starcem, ryba musí zůstat rybou.

plakát

Interstellar (2014) 

Proč tak strašně moc chce film šokovat a rozplakat? Ano, patří to mezi kvalitní Sci-Fi a souhlasím, že dokáže strčit do kapsy i velikány, ale slzy stranou! Zdálo se mi, že jich tam bylo už moc. Jinak fajn robokámoš :-)

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

Možná, že jsem o toho čekal více akce a pořádnou dávku adrenalinu. Chris Pine nebyl vůbec špatný. Kevin Costner po dlouhé době opět super. Uvidím, co ve mně vyvolá další projekce.

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Přesně tak. Uběhlo 20 let. Stejní herci a režiséři, ale už je to o jeden level slabší, ale pořád je to zábavné.

plakát

Paranormal Activity: Prokletí (2014) 

Tak tato odbočka mě bavila a trošku vykompenzovala předešlý slabý díl. Uvidíme, co nabídne další díl! :-)

plakát

Robocop (2014) 

Takhle to dopadá, když Vám do filmu někdo kecá. Prospělo by R-ko ale dobře, šel jsem do kina na dětský film. Dostal jsem ničím zvláštní průměr, který se s originálem nedá srovnat ani z rozjetého vlaku. 2 scény + vizuální efekty... nic víc - nic míň.

plakát

Sabotáž (2014) 

Haló, haló... komu straší ve věži? Nikomu! Jedná se o prvotřídní záležitost alá akční krimi?! Proč ne? Zabijeme a penízky si rozdělíme, nesmí být ale mezi námi skrblík nebo Leprikón pokuřujíc svou fajfku. Arnie na to pořád má, tak jen tak dál!

plakát

The Guest (2014) 

Blesk z čistého nebe, který se stal hned mou srdcovkou a Dan Stevens mi vletěl pod kůži. Sedlo mi to, i když něco podobného jsem ve své filmové historii už viděl. Byla by chyba prozradit a zároveň by bylo chybou tento film nevidět!