Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Návrat oživlých mrtvol 2 (1988) 

Už první díl měl v sobě dávku černého humoru, ale tady to tvůrci trochu přetáhli. Kvalita jde dolů, ale pořád jde o solidní podívanou. U konce jsem trochu chcal smíchem, jak se scénáristé dokážou někdy odvázat :-D

plakát

Návrat oživlých mrtvol (1985) 

MOZKY! MOZKY! ČERSTVÉ MOZKY! Klasika zombie VHS, která je profláklá jako moje trenky, když ji pokaždé vidím. Ale pozor existuje bohužel sestřihaná verze, které se musíte vyhnout, jinak nedostanete to pravé ořechové :-)

plakát

Šílenství (1994) 

John Carpenter v době, kdy měl spoustu nápadů a snažil se nám naservírovat něco originálního. Sam Neill předvádí jak je u něj známo kvalitku, Jürgen Prochnow je taktéž výborný. Spokojenost.

plakát

Na Hromnice o den více (1993) 

Sympatická komedie o jednom dni, která pohladí po dušičce. I to je někdy potřeba. Dlouho jsem odkládal, dnes se ptám proč? Potěší všechny romantiky a romantičky :-)

plakát

Bláznivý příběh Robina Hooda (1993) 

Je to prostě jenom sranda, humor Mela Brookse. Kdo ho zná, tak ví, co má od něj očekávat. Snad nikdo od toho nečekal Oscarovou rošádu? Existují 2 CZ dabingy. Já preferuji ten původní :-)

plakát

Malá Oděsa (1994) 

Vzpomínám si, že po prvním zhlédnutí na mě Malá Oděsa zanechala silný šrám a zanechává ho na mě i po letech. Dokonalý počin z VHS videopůjčoven.

plakát

Narušitel (1989) 

Vyvražďovačka pro hororové nadšence s hororovými nadšenci. Doporučuji prodlouženou verzi! :-)

plakát

To (2017) 

Abych se přiznal, více za koule mě chytla verze z roku 1990, jenže ta byla úplná. Tahle verze na to šla chytře a myslela na peníze navíc a rozdělila se na dvě části. Bill Skarsgård je hodně slušný, ale pobíhá po scéně jako smyslů zbavený. Pro mě ne tak děsivý a vygradovaný jako jeho předchůdce. Myslel jsem, že to bude horší. Takto je to slušné pro mladší generaci. Uvidíme, co nám přinese druhá polovina.

plakát

To (1990) (TV film) 

MOJE VHS SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST. KLASIKA a KULT. Knihu jsem nečetl, hodnotím pouze film. Líbí se mi zpracování a rozdělení dvou linií mládí x dospělost. Hororové momenty byly hororové a finále pěkně gradující. Tim Curry = SPOKOJENOST, protože všichni se tady vznášíme :-)

plakát

Noc hrůzy 2 (2013) 

Pokračování se nepovedlo v 80-tých letech a ani v roce 2013. Tak bych to shrnul.

Ovládací panel
4 body