Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Temné kouty (2015) 

Knihu jsem nečetl, hodnotím pouze film. Čekal jsem mnoho, dostal jsem málo. Čekal jsem, že se z toho vyždímá něco velkolepějšího. Za konec dávám o jednu * navíc. Škoda.

plakát

Ve spárech ďábla (2018) 

Neurazí - nenadchne a je to škoda, protože trailery vypadaly hodně dobře. Když porovnám třeba s Tajemství smrti slečny Neznámé, které je podobné, tak hodně velká bída. Pár momentů bylo celkem dobrých a začátek sliboval skvělou hororovou podívanou, jenže bohužel... :-( Slabších 60%

plakát

Velvet Buzzsaw (2019) 

Těžší artovka na pochopení se zvláštním poukazem, který v sobě skrývá sdělovací info pro vybranou chamtivou smetánku. Potěšil mě nápad a tresty všech, co si o sobě myslí, že jsou něco více a vlastně ve výsledku nejsou nic. Po slídilovi další kariérní přes mrtvoly kráčející snímek o jednom neposedném démonovi :-D

plakát

Večerní škola (2018) 

Nic nového, ale já mám rád komedošky s Kevinem Hartem a opět mě nezklamal a pobavil mě. Viděna UNRATED verze.

plakát

The Siege of Jadotville (2016) 

Dlouho jsem tenhle kousek odkládal a hned po skončení jsem kroutil hlavou proč vlastně? Jedná se o další válečňák, který když se rozjede, přináší skvělou akci, slušné herce a zajímavý příběh. Člověk se dozví něco nového o irech :-)

plakát

Zemřít mladí (2019) 

PARÁDA! Další příjemné překvapení mix drama-akční thriller s Jeanem, který nemluví, ale každý mu rozumí :-) Pěkná hudba, z hlavního záporáka mrazí, příběh je poutavý. Jen tak dál. Van Damme je pořád sympaťák :-) Přeji mu to!

plakát

Libenjyeo (2018) 

Parádní bitky. Líbil se mi hlavní hrdina i hlavní padouch. Milé překvapení, které mi udělalo obrovskou radost. Samozřejmě korejci mají hodně ve zvyku film odlehčit nějakou tou srandou nebo debilním chováním alá king kong apod. Jinak super akční rozmrdávačka s prvky komedie :-)

plakát

Lukas (2018) 

Po dlouhé době kvalitní FanĎamík, který mi udělal radost. Drsná kriminálka s hutnou hudbou drží napětí až do konce. Fans 80-90-tek by měli být spokojeni. Pokud bude každý jeho nový film minimálně takhle zábavný, nemám problém :-)

plakát

Creed II (2018) 

BOMBA! Jednička má sice lepší hodnocení a je lepším dramatem, za který měli dát Stallonovi plešouna za hlavní herecký výkon, ale nepřináší nám nic nového zajímavého pod sluncem - jen odkaz. Dvojka je opakem. Nemá v sobě natolik silné drama, ale svou sílu má v soubojích, které byly podle mě natočeny lépe a má zajímavější děj a hlavně nápad. To jim vyšlo. A konec byl taktéž něčím novým, co nám zatím žádný Rocky nenabídl, myslím zvrat ne souboj. U mě totální 100% spokojenost. Šel jsem na Creed II kvůli bitkám ne kvůli hereckým výkonům a jsem rád, že jsem dostal svoje! Konečně odbočka, která sedla!

plakát

Dredd (2012) 

Nemá to srdce. Je to jen slušná místy nepřehledná vybíječka.