Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (240)

plakát

Simulation Theory Film (2020) 

Koncert z této tour jsem viděl na živo v Letňanech a už tehdy jsem si řikal, že vzhledem k těm všem efektům, to mělo být radši v O2 areně, protože půlka koncertu byla za světla.. Záznam z potemnělé haly ukazuje, jak je to vizuálně i hudebně skvělá show.

plakát

Hrubý střih (2022) 

Výborná, téměř “divadelní” jednohubka. Bystrý divák brzy pochopí, kam tato mafiánská detektivka z padesátých let směřuje, ale je to skvěle natočené i vypointované. Pouhých 100 minut, které za to stojí. To si fakt dejte.

plakát

Babylon (2022) 

Přidám se k většině - ta stopáž je fakt přepálená. Chtělo to ostřejší nůžky, vynechat pár úplně zbytečných scén (např. hada nebo podzemí s Tobeym) a mohl to být bez váhání film roku. I tak to ale zustává skvělou oslavou hollywoodu a filmařiny jako takové. Nejlepší na tom všem je ústřední trojice - Margot, Diego a Brad a bombastická hudba!!

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Na konci filmu budete mít totalní chuť si pustit epizodu IV a ponořit se do světa Star Wars znovu a znovu… lépe se to tvůrcům povest nemohlo. Klobouk dolu!

plakát

Děti Nagana (2023) 

Skvělí dětští herci a fantastickej Hynek. Stejně jako jsme pyšní na úspěch z Nagana, měli bysme umět být pyšní i na tyhle poctivý a pohodový český filmy. Tady navíc s myšlenkou, že i David může porazit Goliáše, což se v dnešní době hodí nejen ve sportu..

plakát

Tenet (2020) 

Vykrádání sebe sama a naprosto zbytečná překombinovanost o ničem. Nikdy bych neveřil, že filmu Chrise Nolana dám dvě hvězdy, ale tady fakt nemůžu jinak..a nevím jestli Tenetovi dám šanci na reparát.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Mandalorian je od Pomsty Sithů jednoznačně to nejlepší, co ve světě Star Wars vzniklo!

plakát

Nebeští jezdci (1968) 

Legendarní film, který musel být dlouho zavřený v trezoru. A kniha je ještě daleko lepší!!

plakát

Irčan (2019) 

Škoda, že divák může předem tušit, jak to všechno dopadne.. A ano, mohlo to být kratší. Věřím, že pro mnohé bude lepší si film rozdělit na dva díly.. Na druhou stranu, já jsem se podíval na čas až téměř po třech hodinách, protože koukat se na Roberta DeNira, Joe Pesciho a hlavně Al Pacina v jejich nejlepším žánru je prostě lahůdka!!! 90%

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Film, ve kterém by určitě chtěl hrát Steve McQueen. Větší poklonu filmu o závodních autech dát neumím.