Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Akční

Oblíbené seriály (5)

Phineas & Ferb

Phineas & Ferb (2007)

Skvělé. Nejlepší z těch pár dílů, co jsem zatím viděl, byl ten s mimozemšťanem Mípem, který přistál u Fínesů na zahradě a hledal svého tátu, co vypadal stejně jako on, akorát byl větší a s knírem, a u kterého se nakonec ukázalo, že to není jeho táta a že ten knír není knír, ale mobilní překladač z mípovštiny do angličtiny resp. do češtiny a navíc že je zlý, neboť v komůrce schovával balónek, který vypadal jako Goťákova fotka ve 3D, a který patřil Dutošvarcovi, který k němu měl velké citové pouto. A to vše probíhalo pod přísnou, ale spravedlivou kontrolou ptakopyska Perryho. Mimochodem, ptakopysk by mohl být hezký český výraz pro felaci. No nic. Akorát těch písniček by tam mohlo být míň, jsou horší jak dechovka. Dodáno po půl roce: tak dílů už jsem viděl spoustu, ale už o nich nic psát nemůžu, neboť jak praví bible, potěšení rajská se slovy vyjádřit nedají... A za to, že jsem označil písničky za dechovku, se taktéž hluboce omlouvám. Neboť tehdy jsem ještě neslyšel ty nesmrtelné songy jako Rytmus nemám, Mám v kalhotách veverky, Bau čiči bau bau, Phinedroidi ferboti. Nemluvě už vůbec o jediné skvělé hiphopové (rapové?) písničce na světě Ovládá mě ptakopysk. Taky jsem zjistil, že je bohužel trochu rozdíl mezi mnou a čakem norisem. On si v KFC objednal BigMac a dostal ho, zatímco já jsem v KFC dostal i bez objednání Hnusburgr.

B gata H kei

B gata H kei (2010)

Přímo ukázkový příklad Cimrmanovy frustrační kompozice, kdy se v díle neustále opakují dva prvky: prvek očekávání a prvek zklamání. A to jak u protagonistů seriálu, tak u diváků. Od prvního dílu jsem jen nevěřícně zíral a zíral a zíral, Jamada je ztělesnění mužského ipsačního snu - krásná dívka, která nechce vztah, chce si jen užívat, a to s co nejvíce chlapci. Bohužel si jako prvního vybere Kosudu a umíněně na něm lpí, ačkoli on je týpek, který by mohl od hodiny zaskočit za nemocného Mirka Dušína do Rychlých šípů a v případě potřeby bez nejmenších problémů nahradit vodovodní a i jakoukoli jinou trubku. Takže za celý rok se s ním v podstatě nikam nepohne, neboť nesmělý Kosuda se před ní chová jak bažant na cvičáku před mazákem. Seriál je velmi vtipný, mezi nezapomenutelné scény patří Kosudovo zjištění, že nemá žádnou šanci proti krásnému bratru Jamadiny úhlavní nepřítelkyně, protože onen bratr má delší foťák; Jamadino přemítání, čímže zaplatí nájemným vrahům; Kosudovo přemítání, na co si to vlastně ve tmě sáhnul, Jamadino zvláštní umění - odezírání ze rtů, malá Jamadina spolužačka přilepená na nohu bratra Jamadiny úhlavní nepřítelkyně a mnohé další.

Kid vs Kat

Kid vs Kat (2008)

Zábavné a velmi vtipné, ale být o něco mladší, tak se v noci budím hrůzou z té psychokočky. Seriálu ubližuje poněkud nepřehledná animace.

SpongeBob v kalhotách

SpongeBob v kalhotách (1999)

Jedinou stinnou stránkou seriálu je nedůsledný překlad. Spongebob by měl být v češtině Houbob, ve slovenštině pak Hubob.