Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Drama

Recenze (73)

plakát

Marta Kubišová (2022) 

Sdílím s autorem nadšení pro Martu Kubišovou, ale tohle nemá s dokumentem nic moc společnýho, spíš se to podobá středoškolský prezentaci.

plakát

Vyšehrad: Seryjál (2021) 

Nejdřív mi přišlo zbytečný se na to koukat, ale po shlédnutí se mi filmová komentovaná kronika historek z Laviho života jeví lepší než seriál o pětiminutovejch dílech.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Již od první episody je jasné, že cílem nebylo nic jiného než vytvořit samoúčelnej narcistní low-cost bizár. Třeba ale vyzdvihnout sebeironické interview Soukup (Diviš)  x Soukup. Ale už zcela nepochopitelný dada je, jak se během seriálu zcela nesmyslně promění hlavní postava z premiérovský role-play Soukupa na imitaci Babiše.

plakát

Nádraží (2017) (seriál) 

Šotoušský TELE TELE. Až na ty blackfacy a rasisticky podbarvený vtipy relativně podařenej mix dobrejch a debilních scének.

plakát

Republika Jágr (2016) (studentský film) 

S vachkovskou ironií laděný dokument o "bohu Jágrovi"

plakát

Český lev 2014 (2015) (pořad) 

To, že nedostali Tři bratři Lva za hudbu, je zločin!

plakát

Marťan (2015) 

Robinson z Marsu. Hezká podívaná, možná až moc natažené, děj je poněkud přímočarý.

plakát

TýTý 2014 (2015) (pořad) 

Celkově nedůstojný ceremoniál. V průběhu večera byla řada přeřeků a technických chyb. Dramaturgie se dopustila dle mého názoru trapnosti, když moderátor večera byl jedním z oceněných.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Film měl skvělý potenciál - výborní herci, dobře vykreslené postavy a prostředí. To však bohužel nezužitkoval. Děj nebyl prakticky žádný. Jediný humor ve filmu pramenil ze zesměšňování nářečí. Na film s takovým očekáváním to je celkem málo.