Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (487)

plakát

Gump - jsme dvojka (2024) odpad!

Sentimentální žvást a prvotřídní kýč s naprostou absencí příběhu.

plakát

Stranger Things - Season 4 (2022) (série) 

Nejzajímavější byl zrod hlavního zaporáka. Naopak úplně zbytečná mi přišla sovětská část a angažování armády. Děj tak jel paralelně v tolika liniích, že to ztrácelo přehlednost, švih a bobtnala délka do gigantických a obtížně snesitelných rozměrů.

plakát

Děti Nagana (2023) 

Taková nostalgie, úplně jsem se v tom viděl! V době Nagana mi bylo tolik, co hlavním hrdinům a taky jsme takhle hrávali na ulici. A kdybych taky takhle dostal brankářskou helmu (a betony, bože!!), roztál bych blahem! Jasný, děj lehce předvídatelný, nějaký hluchý místa tam byly, Nagana tam taky mohlo být klidně víc (tehdy mi přišlo, že hokej byl úplně všude, hokejem jsme žili naprosto všichni, i ti největší ignoranti), ale budiž. Skvělý konec, musel jsem zatlačit slzu. V trendu vzpomínání na devadesátky, se u mě tento film zatím trefil nejvíce. Ale pochopil bych, že třeba lidi, co to hokejový šílenství nezažili, tak to nemusí tak docenit, nebo na to koukají jinýma očima.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Po druhé sérii jsem tady měl dlouhý komentář s tím, že na třetí seru. Nakonec jsem to nějak dokoukal celé. Dva totožné příběhy, akorát v tom druhém byla debilita, zbytečný emoce, žvanění a celková nereálnost vyšroubovaná na maximum. Typickým průvodním prvkem bylo neustálé teatrální míření na sebe navzájem pistolkami. Hlavní postavy mi byly všechny nesympatické v čele s ultraprotivnou Tokio. Ale jako úplnou ztrátu času to neberu, nějakej náboj to mělo. Jedinou útěchou mi bylo to, že je to fikce, protože být Španělem, tak si říkám, jaký jelita, který netrefí z metru krávu puškou s laserem, stát zaměstnává.

plakát

Vlastníci (2019) 

Mně se dělalo fakt na blití (a to znamená kompliment tomuto filmu). Kdo někdy zažil nějaké takové schůze, tak ví, že takové postavičky celkem snadno z paměti vyloví. Jinak filmařina slušná, mohla být i lepší, nebýt toho místy divadelního přehrávání a některých podivností ve scénáři (co znamenal ten Hádek na hajzlu?).

plakát

Simpsonovi - Burnsův dědic (1994) (epizoda) 

Moje nejoblíbenější epizoda vůbec. Tolik absurdního humoru s takovou kadencí!