Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (10)

plakát

My Guardian Angel (2016) 

Snímek se snaží držet hororovou atmosféru a přitom stavět děj na psychologickém rozporu malé holčičky. Herecké výkony to ovšem místy dosti kazí, obzvlášť scény s učitelkou, jejíž postavě navíc chybí autentičnost. I přesto však tento film, podle mě, stojí za shlédnutí, už jen díky těm milým rodičům. 75%.

plakát

Není kam se schovat (2009) 

Víceméně podprůměrný thriller s celkem dobrým tempem, a přestože by se zde dalo vypsat nemálo chybiček, na mě film působil příjemným podáním. Jen mi přijde trochu úsměvné označovat tento snímek za horor.

plakát

Věk draků (2011) odpad!

Stupidnější film jsem snad ještě neviděl. Od nemožného výkonu herců až k nudnému ději, který se odehrává většinu času kolem "samojezdící" lodě. Na tohle koukat je doslova utrpení.

plakát

Supernova (2005) (TV film) odpad!

Svět ohrožuje nebezpečné záření, lidstvo je krůček od zániku a vědci vkládají všechnu naději do hledaní chyby ve výpočtech. Takové filmy jsou ztrátou času.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Když film začal, nemohl jsem uvěřit svým očím. Bylo tak blbé, až se nedalo nesmát :D Pěkná dávka připitomělých vtipů mě ůplně dostala.

plakát

Můj přítel delfín (2011) 

Moc pěkný příběh ze života na odreagování pro celou rodinu. 80%

plakát

Po životě (2009) 

Opravdu mrazivé hororové drama, které stojí za shlédnutí. Pěkné herecké výkony a stále napjatý děj. Navíc pěkně natočené . 80%.

plakát

Inkoustové srdce (2008) 

Docela povedená fantasy až na malé chybičky, kterých tu moc není. Večer se na to dá koukat aniž by u toho člověk usínal. pár povedených triků, dobré obsazení a dobré výkony herců. u mě je to na 75%.

plakát

Micimutr (2011) 

Nemám co dodat. "Moderní" české pohádky už se nemůžou srovnávat s pohádky z let minulých....

plakát

Smrtící temnota (2005) 

Žádnou dobrou věc jsem na tomto filmu nenašel... Od nudného děje, který není vidět až po stupidní řvaní herců.