Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Musím říct, že tenhle film je moje srdcovka. Ze začátku se mi do něj vůbec "nechtělo", ale nakonec mě totálně dostal. Nemyslela jsem si, že se dá postava Sherlocka Holmese pojmout i tímhle způsobem a nebude to vypadat trapně. Robert Downey jr. byla výtečná volba, poslední dobou se ukazuje, jaký je Robert vynikající herec a jaké všechny role dokáže skvěle zahrát. Jude Law je mu parádním parťákem. Výborný situační humor a rafinovaný příběh. K tomu vynikající hudba Hanse Zimmera. Na 100% doporučuji!

Legenda o vášni

Legenda o vášni (1994)

Tenhle film je moje srdcovka a podle mě je velmi nedoceněný. Anthony Hopkins je neuvěřitelný ve své roli otce plukovníka Ludlowa a otce tří hlavních hrdinů Tristana, Samuela a Alfreda. Pokaždé mi ukápne slza, když vidím Brada Pitta jako Tristana, jehož duše,srdce i mysl je rozervaná smrtí bratra Samuela a jeho hledání samo sebe mě vždycky dostane .K tomu vynikající hudba Hanse Zimmera, která je podle mě jedna z jeho nejlepších.

Iron Man

Iron Man (2008)

Obsazení Roberta Downey Jr. do role Tonyho Starka alias Iron Mana byla víc než dobrá volba .Fim mě doslova nadchnul a to se musím přiznat, že filmy tohoto typu moc nemusím-filmy se superhrdiny. Iron Man mě,ale dostal a sama nevím proč...možná tím,že to není ten typický hrdina, co k tomu přišel kousnutím od pavouka nebo nějakým druhem ozáření, on vlastně neměl na vybranou. Přestože to byl "bez masky" tak trochu frajírek, já mu přesto věřila každé šlovo a nehorázně jsem mu fandila od začátku do konce.

Jak dostat tatínka do polepšovny

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978)

Vždycky, když tenhle film vidím, probouzí to ve mě takový zvláštní pocit nostalgie a vůni dětství.Tomáš Holý jako Vašek mě naprosto uchvátí a to vždycky, když film sleduji. Před obrazovkou jemu a tatínkovi Lubošovi fandim v lezení na skály a pokaždé doufám, že to maminka Anička neprokoukne( i když už dávno vím, že stejně ano). A krom toho mnohem lepší než první díl.

Milionový závod

Milionový závod (2001)

Milionový závod podle mě patří mezi tu trošku komediíí, u kterých člověk nemá ani chvíli, aby se nadechnul, protože se smíchy popadá za břicho od začátku až do konce.Smála jsem se každé vteřině filmu a ani chvíli se nenudila. Rowan Atkinson kupodivu nebyl jednoznačný "bavič" ve filmu, měl spousty konkurence v podobě svých hereckých kolegů, kteří se mu 100% vyrovnali.Tenhle film mi vždycky zvedne náladu,v ždycky vím po čem sáhnout, když chci pořádnou nálož smíchu.

Někdo to rád horké

Někdo to rád horké (1959)

Už jako malá jsem tenhle film milovala. Tohle je prostě legenda světového filmu. Božská Marilyn Monroe, i když to zrovna nenátačela s nadšením, Curtis a Lemmon beze slov. Nejlepší babo-chlapy na světě.

Avengers

Avengers (2012)

Nemohla jsem se Avengers dočkat a když jsem se dočkala, byla jsem nadšená! Film člověk "žere" celou dobu, hlášky Downey Jr. jsou neskutečné, kdo mu psal dialogy je fakt borec. Captain America děsnej dobrák, až mi ho bylo líto. Hulk?Byla jsem ráda,že ničí a ničí a ničí, protože ty výpravný nesmysly Hulk a Neuvěřitelný Hulk alias filmy o ničem mě vážně nebavili. Ale tady to byl konečně Hulk. Závěrečná bitva=fenomenální. Hudba=fenomenální.Loki=správnej slizák.Avengers=dost dobrej trhák!