Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Válečný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (24)

plakát

Ztratili jsme Stalina (2017) odpad!

No co bych k vašim komentářům asi napsal. Ani já ani vy jste tu dobu neprožili. Co se dělo v SSSR to byla čistka neviných lidí co se soudruhovi Stalinovi nehodili do krámu. Pak tyto praktiky, byli zavlečeny v padesátých letech, kde naši soudruzi z KSČ likvidovali své soudruhy co nesouhlasili s politikou z SSSR. jak už víme z historie která byla za komunismu u ČSSR dobře tajena až do SAMETOVÉ REVOLUCE 1989. Nemohu hodnotit tento film kladně. Já ho shlédnul jen jednou a stačí to !!!!!!!!!!! Angláni natočili (komedii) ale vůbec to k smíchu není. Nechápu co vás na tomto paskvilu pobavilo ??????????? Kde se sebral další syn Stalina po 2. Světové válce to taky netuším. No a korunu tomu dal ten film, že se najednou objevila i dcera Stalina. Já vím, že za 2. Světové války nabízeli německý fašisti výměnu syna Stalina za německého maršála Pauluse, co byl zajat v Stalingradu !!!!! Stalin nevyslyšel tomuto návrhu a nechal svého syna v koncetráku němců. Tam i přišel o svůj život. To byl jediný syn o kterém já vím bezpečně že existoval. To je můj celkový pohled na tento snímek. Tento je udělán zase k obrazu svému co vyhovuje jinému režimu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Já tento film házím do odpadu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vážení kdyby se tato doba kolem r. 1950 k nám vrátila, tak by jsme se doslova POSRALI STRACHEM a né se tomu smáli ba se nějak pobavili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Člověk bez osudu (2005) 

Vážení, tomuto příběhu (který se měl opravdu stát) mladému židovskému chlapci nemůžete přece věřit. Mám dojem, že někdo chtěl naznačit, že pracovní lágry a koncetrační tábory nebyly ZASE TAK ŠPATNÉ jak po válce byli popisovány tragédie milióny lidí, co tam zahynuli. To že by se ustrnuli, nad rozbitým kolenem mladého člověka a že by ho snad i léčili když mu z kolena vylézali červy, NA TO VÁŽENÍ VELICE RYCHLE ZAPOMEŇTE !!!!!!! Ať se tábory jmenovali po různu, vždy se jednalo o LIKVIDACI ŽIDOVSKÉHO NÁRODA A PO NICH BY JE NÁSLEDOVALI I SLOVANI. Kdo mohl pracovat, tak ho nacisti využívali k tvrdé práci za málo jídla. Postupně tyto lidé ubívali na své tělesné váze, a tak nemohli práci co jim byla nařízena řádně udělat, a tak byli oddělini od ještě práce schopných a dáni do plynových komor, kde je plyn usmrtil a pak jejich těla spálily v pecích. Někteří dokonce zemřeli pod neustálým bití stráží při namahavé práci. To byl cíl nacistů postupně vyhladit ty národy, které nebyli germánské. Na závěr bych jen chtěl říci, že nejsem tak starý, že bych válku prožil, ale dokumentární filmy o lágrech, jsou jasným svědectvím, co se tam událo po pravdě. Proto otevřete oči, a dívejte se i na dokumentární snímky a pak je porovnejte s filmem, který může být přibarven a tak mnohdy diváka klame. Děkuji za pozornost.

plakát

Neříkej ani slovo (2001) 

Sice od počátku filmu je děj vlažný do místa, kde dojde k fingované loupeži v bance. Ten dotyčný z bandy si chce jen vyzvednout rubín o celkové hodnotě v miliónech dolarů. Jenže po loupeži v bance dojde k dalšímu odcizení a rubín se záhadně ztratí. - Tento film považuji za dokonalost samou, nejen herecky dobře obsazený, ale diváka to nutí dokoukat do konce pro jeho dramatický průběh a konečné vyuzlení. Nemám žádných výhrad k tomuto snímku a proto dávám pět hvězd !!!

Poslední hodnocení (1 000)

Poslední bohatýr: Kořen zla (2020)

27.12.2022

O vánoční hvězdě (2020) (TV film)

26.12.2022

Kouzlo Vánoc (2015) (TV film)

26.12.2022

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film)

25.12.2022

Modlitba lovce (2017)

24.12.2022

Hotel smrti (2019)

24.12.2022

Zlato (2016)

23.12.2022

Kód 355 (2022)

22.12.2022

Touha po moci (2014)

22.12.2022

Reklama