Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární
  • Komedie

Recenze (50)

plakát

Černobyl (2020) 

Na HBO verzi to nemá ani zdaleka. Většinu filmu sledujeme rodinné drama a ve zbytku potápění. Klíčových momentů celé katastrofy je zde vyobrazeno velmi málo, dokonce zde není ani jediná (!) scéna přímo z elektrárny v době před explozí.

plakát

Alone (2020) 

Zbytečný film, jednoduchá naháněčka bez jediného překvapení, zvratu v ději, bez jakkoliv zajímavého příběhu na pozadí.

plakát

Torden (2020) 

Hodně povedené béčko. Skromné, ale zábavné a málo předvídatelné fantasy v reálném světě. Víc takových!

plakát

Ragnarök – Konec světa (2020) (seriál) 

Když chcete natočit "wannabe fantasy béčko o obrech a bozích v moderním světe", ale máte nulový CGI budget a mizerný scénář, za který by se styděli i v 90. letech, měli byste se raději nechat utratit svým obvodním veterinářem. Ještě více celý dojem sráží mimořádně otravné schéma "hrdina má pravdu, nikdo mu nevěří a všichni jsou od začátku do posledního momentu proti němu", které je obvykle alespoň částečně umírněno závěrečným rozuzlením a zobrazením osudu všech hlavních postav, jenže v tomto případě oni důvtipní tvůrci zapomněli dotočit jakýkoliv závěr. Tohle mohl být osmdesátiminutový kýč a ne vleklá, zbytečně šestidílná série ničeho. Hvězdička za kladivo.

plakát

Monos (2019) odpad!

Palčivé otázky pro pětihvězdičkáře: 1) Kde se to dělo? 2) Kdy se to dělo? 3) Co se stalo s hlavními postavami? (vedlejší otázka za 10 zlatých bludišťáků - kdo byly hlavní postavy, odkud pocházely a jaký je jejich příběh?). Ajó, dyť na tom vlastně nezáleží! Ono to mělo "brutálně nabitý audiovizuál"! Asi jako 95% ostatních filmů v historii planety.

plakát

Tinker (2017) 

Nebýt toho relativně zbytečného fantasy motivu, bylo by to příjemné, civilní drama na 4*, takhle jen za 3*.

plakát

Panorama (2000) (pořad) 

Nejkvalitnější pořad na ČT :D

plakát

Rada nad zlato (2015) (studentský film) 

Více autentických záběrů a rozhovorů, méně lízání kamery fanoušky Sdružení přátel dobrovolné lobotomie a byl by to téměř bezchybný dokument.