Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Můj nejoblíbenějěší seriál. Joker je poker s J, náhoda?! :-)) Ano! Jasně. V jednom kuse nám říkají pojďme sem, pojďme tam, copak si můžeme dovolit chodit sem, tam? :-)) Joey a Phoebe, to by byla dvojka ;-)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Ukecaný seriál. Poslední série už tak dobré nebyly, ale aji tak je to na 5*. Lorelai a Rory mě prostě baví.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Moss, Jen a Roy a taky Richmond ("Vane vítr pravdy" :-D) Třetí série už tak dobrá není, ale první dvě stojí za shlédnutí. 23 prosmátých minut.

Nová dobrodružství Medvídka Pú

Nová dobrodružství Medvídka Pú (1988)

Nemůžu si pomoct, ale tohle je podle mě nejlepší animák dětství...někdo má Kačery, někdo Rychlou rotu, někdo Gumídky, já mám Medvídka Pú a podívám se na něj zase kdykoliv a moc ráda. Juchuchuchuuuu

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Neřekla bych, že je tenhle seriál lepší než Přátelé, jak spousta lidí tvrdí. Ano, postavy jsou si dost podobné (balič Barney= Joey, pár Lilly a Marshall = Monika a Chandler, kráska Robin = Rachel, chlap se smůlou na ženský Ted alias Ross, jen ta ujetá Phoebe tam chybí), ale i když se u toho vždycky skvěle bavím a Barney je prostě nej postava tohohle seriálu, tak pro mě jsou prostě Přátelé jen jedni a na tom se nedá nic změnit. Ale i tak, stojí to doopravdy... wait for it... za to :)

Futurama

Futurama (1999)

Pro mě rozhodně lepší a zábavnější než Simpsonovi. Určitě ale sledovat originál, bez českého dabingu. Dávám 5 hvězdiček hlavně za Bendera a doktora Zoidberga. Tohle se hodně povedlo.

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Babička s arzééénem, maminka a její zpěv, tatínek a Poldinky, Petr, co čte pořád noviny, Pavla a jóga, Raubíři...jen Kačenka se Zdenečkem jsou "normální"... tohle stojí za to :-)

Čáryfuk

Čáryfuk (1970)

Hrad Saburac, Tačůd, Čáryfuk a Adamkost :-) jeden z nejoblíbenějších seriálů dětství... a na to se nezapomíná :-)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Od počátečního tří hvězdičkového hodnocení jsem se dostala až na pět... Ano, přiznávám, že jsem podlehla a nakonec si i toho Sheldona zamilovala. Neuvěřitelné, ale mám, po úvodních nesympatiích, tenhle seriál doopravdy strašně moc ráda. Obzvláště scény Shaldon&Hulkovy rukavice a Sheldon&bazén s míčky mě totálně odrovnaly.