Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Perfektní herecké výkony. Obraz a zvuk 100%. Po asi 5 letech v kině (Dolby Atmos 4k) naprosto úžasné. Ale hlavně super příběh.

plakát

V oku tornáda (2014) 

Já jen lituji, že jsem na tohlencto nešel do kina, protože to je audiovizuální nádhera a k tomu navíc příjemní herci.

plakát

Metro (2013) 

Strašně krásný, dojemný film, natočený od srdíčka. Přiznávám, že jsem od něho nic nečekal, takže asi proto jsem nadmíru spokojen.

plakát

Rivalové (2013) 

Ron Howard dokázal, že i v dnešní době se dá natočit prostý nádherný film , RIVALOVÉ!

plakát

Město (2010) 

Obyčejný film, který je ale vyšperkovaný do nejmenších detailů. Výborná kamera, režie, obsazení. Celé je to tak neskutečně věrohodné a krásné. Nádherný soundtrack.

plakát

Sociální síť (2010) 

Perfektní. Vše funguje, jak má. Děj mě naprosto pohltil, jedna hláška za druhou, soundtrack dokonale zapadá, výborné herecké výkony, dramatičnost zde zaplní každou prázdnou skulinu a hlavně jak byl film natočen a podán, prostě skvělé.

plakát

Transformers (2007) 

Úžasná akční podívaná, výborné všechno, superkrásná Megan Fox a dobrý soundtrack vznáší Transformers do nebes. Jediná škoda jsou občas ty hlášky, protože chvílema to vypadá spíše jako komedie. Mohlo to být více epické, ale i tak bezvadný nářez.

plakát

Hory mají oči (2006) 

Aja je mistr! Hory mají oči jsou pro mě hororovou peckou. Začátek a začáteční titulky navodí atmosféru. Chvíli je klid a pak to začne. Celé je to zabaleno do strhující děsivé atmosféry a podáváno se zvlášť krutými scénami, až je Vám těch lidí líto. Výborný výkon všech herců. PS: I po třetím shlédnutí filmu jsem se fakt bavil.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Skvělá romantická komedie, perfektní hlavní dvojice Adam Sandler a Jennifer Aniston. Skoro po celý film jsem se nepřestal smát. Velice podařený film.