Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (155)

plakát

Čertoviny (2017) 

Ale jo. Troškovy pohádky jsou docela fajn, jsou vtipné, svižné a dají se dokoukat, ale proč proboha musí ve všech jeho pohádkách vedlejší postavičky tak neskutečně protivně pištět? Ať už vystrašené báby na cestě, flanďák na infarkt, vyděšený rybář nebo holubova zdrhající dušička. Ta navíc zcela nelogicky o sobě mluví v ženském rodě, což přímo rve uši. Ano, DUŠE je ženského rodu, ale byla to duše zámeckého pána, ne? A fakt to zní až úchylně, když o sobě pan Holub mluví v ženském rodě.

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 2 (2024) (epizoda) odpad!

Koukám, že na Primě už může dělat herce kdekdo. Pan Klus to už zpěvem nevytrhne, tak se rozhodl obšťastňovat fanynky svým hereckým umem? Je fakt, že v té squadře ostatních ,,herců a héééreček" se to nějak ztratí, Prima si přímo libuje v zaměstnávání kdekoho, kdo projeví zájem objevit se na obrazovce, bez ohledu na to, jestli něco skutečně umí. Přesně podle dnešních trendů: ,,Nic neumím, jsem úplně blbej, ale mám vysoké sebevědomí!"

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) odpad!

Další zbytečný seriál. Ona je to v podstatě taková fabrika. Tvůrci i herci mají zajištěný pravidelný příjem, nalajnovanou pracovní dobu a jistotu, že se o nich bude stále vědět. Když se to nechytne, změníme kulisy, vymyslíme nová jména a trochu jinou zápletku a vesele točíme dál. Pitomci u obrazovek budou vděční za každou ptákovinu, hlavně ať u toho nemusí moc myslet. A my jsme stále na výsluní... A kdyby náhodou ne, zavoláme bulvární pisálky, aby o nás něco pikantního napsali a zájem je opět zaručen.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Čermák, Pechlát, Švehlík fajn, jsou to výborní herci, dokonce se našlo dost vtipných scének, ale logika trochu pokulhává. To mi chcete říct, že jen proto, aby si ostatní přiopilí kámoši neřekli, že jsem sráč, tak hodím za hlavu šanci na novou práci a zajištění rodiny s třemi dětmi a čtvrtým na cestě? To jako by fakt někdo udělal bez toho, aby si rovnou neběžel vyřídit papíry na hlavu? Tomu snad nevěří ani autoři a jestli se skutečně někdo takový najde, tak mám pro něj novinku: Ty nejsi SRÁČ. Ty jsi úplný debil.

plakát

Žraločí lidožrouti (2012) 

Robin Hood se na staré roky zbláznil a dal se k Asylum? No, účtenky je třeba platit a z důchodu to jde těžko. Kdyby se v Asylum poučili z Sharknada, mohli to pojmout aspoň jako komedii. Lidi by se možná pobavili. Takhle se člověk akorát smál nad tím, jak je to blbé.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Nebylo to špatné, ale nebyla to ani žádná bomba. Děj docela hezký, trošičku nelogický, ale celkem i vtipný. Sv. Petr chodí do hospody s klíčem jen tak zastrčeným v kapse a pak se diví, že mu ho někdo šlohne. To ho nemohl Vševědoucí varovat, ať nedělá blbosti? Ale jo, dalo se na to koukat. V sekci  zajímavosti je poznámka, že je to Nárožného 11. král a jak roli s režisérem inovovali. No, já nevím. Nárožného král byl opět stejně praštěný a huhňal podobně, jako v ostatních pohádkách. Prostě: Nárožný hrál opět Nárožného, jako vždycky.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Česká verze polské komedie "Listy do M." (Noc plná zázraků) slovinského režiséra Mitji Okorna a scénáristy Marcina Baczińskiego. Na to, že to byla jen kopie se to ještě docela dalo, ale spíš kvůli fajn obsazení. Krajčo, Langmajer, Polívková, Pauhofofvá, Hádek. Kdyby tam neprudil Dušek s Holubovou, bylo by to ještě lepší. Ale že by se k tomu člověk vracel, to ne.

plakát

Jménem krále (2009) 

Škoda, že se nepokračovalo dál, romány pana Vondrušky jsou skvělé, určitě z toho mohla být skvělá série příběhů pana Oldřicha z Chlumu a jeho ženy Ludmily.

plakát

Zoo (2022) (seriál) odpad!

Ona je to v podstatě taková fabrika. Tvůrci i herci mají zajištěný pravidelný příjem, nalajnovanou pracovní dobu a jistotu, že se o nich bude stále vědět. A kdyby ne, zavoláme bulvární pisálky, aby o nás něco pikantního napsali a zájem je opět zaručen. A pro skalní fanoušky jedna dobrá zpráva: Kdyby náhodou přecejen sledovanost klesla moc nízko, určitě už mají v rukávu nějaký nový námět. Takže se jednoduše přestaví kulisy, přejmenujou postavy, proházejí se hlavní páry a vymyslí se nová zápletka (aby to nebylo až tak okatě na jedno ,,BRDO"). A jede se vesele dál. A diváci zase zasednou k bedně a budou se rozplývat nad ,,NOVÝM" seriálem a novou Burešovou... Přemýšlím, co bude hlavní námět nového seriálu. Nemocnic už je dost, studentku už by Borešové nikdo nevěřil, podnikatelka už byla taky, na zpěvačku si už (bohužel) hrála taky, detektivek je v televizi taky přehršel. Tak do jakého prostředí ji strčit dál? Dojičku by nehrála a stejně, kde by se ve studiu uskladnily krávy? Co takhle hlavní mechanička v luxusním autoservisu? Bureška v montérkách, to by byl trhák!!!

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Byl to docela fajn a koukatelný seriál, i když s realitou té doby moc nekorespondoval. Jen kdyby z toho ČT neudělala český M*A*S*H. Je opravdu nutné to opakovat pořád dokola jak na kolovrátku? To už fakt nemáte k vysílání nic jiného než Vyprávěj? Vždyť to je v telce furt, skončí poslední díl a začne první. Do zblbnutí.