Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Alfa a Omega (2010) 

Dětem se to asi líbit bude, ale pro dospělé to bude neskonalá nuda. :) Znáte to, příběh o ničem, kde předem víte, jak to dopadne. Žádný originální nápad a s animací si evidentně taky hlavu moc nelámali. Proto mě taky překvapuje, že se tady angažovaly v dabingu Christina Ricci a Hayden Panettiere.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Film, který se bude líbit jenom těm, co mají rádi bláznivé komedie a občas-úchylný humor. Potěšilo mě a zároveň hodně překvapilo to, že si tady zahrál Sir Michael Gambon, ho bych v takovémto typu filmy opravdu nečekala. Ale zrovna právě on tady měl jednu opravdu výbornou scénu. :) Některé Aliho kousky byly taky dost podařené, takže na ty 3 hvězdičky to stačí.

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Film je určen pro děti předpubertálního věku a je to tak třeba brát. Dabovat Čiperky slovensky je sice na jednu stranu dobrý nápad, ale vzhledem k věkové skupině, které je film určen, musím protestovat, protože dnešní děti tomu prostě nebudou rozumět, což je bohužel smutný fakt. Ale jinak bych těm, co je tenhle žánr baví, spíš doporučila G-FORCE.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Hodně netradičně natočený film. Postava vypravěče, který velmi nápaditě popisuje události byla výborná. Také skvělé práce s kamerou si nešlo nevšimnout. Amélie z Montmartru je hodně vtipný film, neservíruje však vtipné situace přímo, že bysme se měli prohýbat v salvách smíchu. Naopak je to velmi inteligentí humor. Např. vedlejší linie o trpaslíkovi nebo o "zmateném" prodavači zeleniny neměly chybu.

plakát

Americká krása (1999) 

Tenhle film mě úplně dostal, je to totiž něco úplně jiného, než všechny filmy, co jsem doteď viděla. Tolik podivností na jednom místě, které ovšem tvoří neuvěřitelný, strhující celek, kde se člověk opravdu nestačí divit a díky tomu je celý film svižný a nemá jediné hluché místo.

plakát

Americké psycho (2000) 

Na mě až moc psycho... Film nám ukazuje vyšinutého hlavního hrdinu, ovšem nenabídne nám jedniné vysvětlení, proč Patrick začal vraždit, ani nám neukáže, že by z toho měl nějakou zvrácenou radost, prostě nic. Celá zápletka potom tak nějak vůbec nedává smysl a nedokáže diváka zaujmout. Nějaká zajímavá pointa by to asi dokázala zachránit, ovšem to, s čím se na konci scénárista vykasal, si měl radši nechat pro sebe, protože tím film spadl do ještě vetšího bahna...

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Velkou výhodou je, že jsem Anděle a démony četla už před pár lety, takže si je moc nepamatuju a nemůžu tedy srovnávat, protože jinak bych našla určitě milion věcí, které by šly udělat lépe. Ale takhle, když jsem byla v podstatě nepoznamenaná knižní předlohou, musím říct, že se film, opravdu povedl. Díky napínavosti dvě hodiny utekly opravdu rychle a nechyběl taky povedený nečekaný zvrat.

plakát

Andělská tvář (2001) 

Na české poměry hodně působivě natočený film. Skvělé kostými a natáčelo se v krásné krajině a konec přinesl zajímavé překvapení.