Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Film je určen pro děti předpubertálního věku a je to tak třeba brát. Dabovat Čiperky slovensky je sice na jednu stranu dobrý nápad, ale vzhledem k věkové skupině, které je film určen, musím protestovat, protože dnešní děti tomu prostě nebudou rozumět, což je bohužel smutný fakt. Ale jinak bych těm, co je tenhle žánr baví, spíš doporučila G-FORCE.

plakát

Příšerky z podkroví (2009) 

"Vysvětli mi, proč mě tvoje babička skopala do kuličky jako nějakej ninja!" Sice je to blbina pro děti, ale já jsem se skvěle bavila. Nebýt toho přístroje na ovládání lidí, asi by se ten film hodil opravdu jenom pro děti, ale ti herci (Ricky a babička) to zahráli tak skvěle, že ještě teď když si na to vzpomenu, tak se musím smát. Opravdu nechápu, jak dokázali udělat takové ksichtíky a šílené kreace a udržet si u toho ten šílený výraz. Prostě sranda. (A za titulkama jsou ještě nepovedené scény.)

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

První půlka byla strašně přeplácaná a nepřehledná. Ty kostýmy byly sice pěkné, ale když jich bylo tolik na jednom místě a okolní prostředí bylo podobně přešperkované, tak z toho byl jeden velký chaos. Potom, co Tony dodal Imaginariu nový vzhled, to hned vypadalo o dost líp, a se vstupem Tonyho do Parnassovy mysli jsem čekala, že se to konečně pořádně rozjede. No sice se to trochu rozjelo a scény s Johnnym, Judem i Colinem byly opravdu zajímavé, ale už to nedokázalo vykompenzovat ten začátek.

plakát

Izolace (2006) 

Film se dvěma H - správně rozdělenou (nikoli namíchanou) dávnou humoru a hororu.

plakát

Producenti (2005) 

Muzikálová vystoupení nebyla špatná, trochu absurity mi nevadí. Bohužel všechno ostatní bylo špatně. Už úvodní scéna byla naprosto příšerná a vůbec bych se nedivila, kdyby po ní spousta lidí film rovnou vypla. Myslela jsem, že se to zlepší, ale bohužel byl takový celý film. To co asi mělo být "vtipné", bylo jenom trapné. Celkově ve mně film vyvolal takové rozpačité pocity. Nechápu, jak se herci jako Lane, Broderick a Thurman, mohli k takovému filmu upsat. Asi ani nečetli scénář, protože jinak nevím, proč by to měli zapotřebí. Ale jak říkám, ta muzikálová čísla nebyla tak špatná, tak nechám zlatou střední cestu.

plakát

Černá Dahlia (2006) 

Film se spoustou známých jmen a zajímavou zápletkou. Celé se to ale tak nějak strašně pomalu vleče a ty dvě hodiny jsou docela ubíjející. Chtělo by to zktátit na 1,5 hoďky. Zbytečných scén tu bylo docela dost (např. úvodní scéna s boxem, která neměla s dějem nic společného, ale zároveň to zase asi byla jedna z nejlepších z celého filmu...) a celé to by bylo svižnější.

plakát

Rec 2 (2009) 

Oceňuju, že tvůrci navázali přesně tam, kde skončila jednička, a taky to, že přidali spoustu neotřelých nápadů, aby to nebylo jenom pouhé nastavování předchozího. Bohužel ale musím říct, že posedlost ďáblem mě moc nenadchla a ty uječený dementní děcka sem si přála odbouchnout sama. To bych asi ještě všechno zkousla, ale ten závěr s tou tmou vs. světlem mi už přišel opravdu za vlasy přitaženej (i když uznávám, že jim to asi muselo dát práci něco takového vymyslet). Na jedničku to holt nemá, úplná ztráta času to taky není, ale kdyby to nenatočili, tak by se nic nestalo. Jenom doufám, že trojka už nebude...