Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Žraloci na s(o)uši (2011) odpad!

Hrůza a děs, ta hodina a půl pro měla utrpením. Grafika byla příšerná, jak z nějaké počítačové hry. Lidi vypadali fakt strašně a když už nějakou rybu udělali obstojně, tak si s ní vůbec nevyhráli - s žádnými detaily. Ani třeba bubliny, když ryba vyplula a zamávala ocasem, takže vám to připadlo, že tak nějak pluje ve vzduchoprázdnu. Zvukové efekty taky dost časo opomíjeli. No a ten příběh taky hrůza. Asi chtěli napodobit Nema nebo co, ale vůbec se jim to nepovedlo, děj byl absolutně o ničem. Řekla bych, že se to může líbit leda tak dětem do tří let.

plakát

Nebezpečná metoda (2011) 

Keira tady předvedla opravdu prvotřídního psychopata, to se musí nechat. Za to bych jí snad dala i Oscara. :-) Jinak to byl zajímavý pohled do života doktora Junga a doktora Freuda, i když jako Freuda bych si asi představovala někoho jiného než Vigga Mortensona. Ale i tak nemůžu říct, že by mu ta role nesedla.

plakát

Warrior (2011) 

Sice bylo od začátku jasné, k čemu tento film směřuje (a člověk se mohl divit nač k tomu potřebuje režisér skoro 2,5 hod), ale přesto bylo na co se dívat. Sportovní tématika a rodinné drama byly dobře skloubené a nepůsobilo to tak, že by tam byla rodinná zápletka byla jen tak napasovaná, aby měl příběh nějaký děj. A i když bylo jasné už od začátku o čem bude poslední scéna, tak se stejně nabízelo několik jejích rozuzlení a to správné asi napadne člověka opravdu až na konci. Takže pro ty, kterým nevadí rvačky, stojí určitě za podívaní.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Hodně originální nápad na zpracování. Celkově mě film opravdu zaujal a i herecky to bylo velmi dobře odvedené, ale pořád se mi přitom honilo hlavou jakto, že se nenašel nikdo, kdo by se zkusil tomuto systému vzepřít nebo utéct, že to není přirozené. Ale takový byl celý film - popisoval skutečnost bez emocí. Prostě jen oznamoval, jak to je. Ale asi je to tak lepší, jinak by se z toho díky tématu stal další americký doják, kde by na konci nezůstalo jedno oko suché...

plakát

Malá princezna (1995) 

Opravdu moc pěkné, přímo kouzelné. Víc už myslím není třeba dodávat. :-)

plakát

Zvláštní dny (1995) 

Sci-fi sice není zrovna můj oblíbený žánr, ale musím říct, že tento film se opravdu povedl. Nápad to byl opravdu zajímavý a zpracování se taky povedlo. Ale neodpustím si jednu poznámku, po celou dobu mi běhalo na mysli, že v hlavní roli nesleduju Rapha Fiennese, ale spíš Facunda Aranu, který hrál hlavní roli v Divokém andělovi, protože se svou vizáží tady Ralph vypadal úplně jako jeho dvojče.

plakát

Zvuk hluku (2010) 

Vynikající a netradiční. Pořád čekáte, s jakým novým nápadem hudebníci přijdou. A přidání inspektora, který neslyší zvuk toho, na co už naše banda hrála, byla opravdu třešnička na dortu. Sice mi přišlo, že už v poslední čtvrtině tak úplně nevěděli, jak to všechno zakončit, ale i tak, opravdu jsem se pobavila a užila si všechna netradiční vystoupení.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Když jsem viděla film s názvem Koupili jsme zoo a označením komedie, myslela jsem si, že to bude nějaká blbina jako třeba Noc v muzeu s Benem Stillerem. Byla jsem ale moc mile překvapena, protože to bylo opravdu hezké rodinné drama. Primárně jako komedii bych to vážně neoznačovala, i když vtipné okamžiky se zde taky našly. Doporučuju, až se budete chtít podívat na nějaký příjemný film.

plakát

200 cigaret (1999) 

Zajímavý nápad, ale zpracování řekla bych průměrné. A doteď jsem vlastně nepřišla na to, proč se to jmenuje 200 cigaret.

plakát

Noci v Rodanthe (2008) 

Moc pěkný snímek. Taková decentní romantika, ne to, čím nás televize poslední dobou zasypává. Rozhodně doporučuju, byl to opravdu pěkný a milý film a myslím, že je tady opravdu podhonocený. :-)