Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Seriál plný zvratů, dechberoucích momentů, zrad a nečekaných přátelství to je Prison Break! Pro mě jeden z nejlepší seriálů vůbec! Plný očekávání, jsem se vždy nemohl dočkat dalšího dílu! (100 procent)

Spartakus

Spartakus (2010)

Pro mě v současnosti jeden z nejlepší seriálů. První série se ze začátku zdála nudná, což bylo ovšem po zhruba 3 dílech zapomenuto a divák (nebo alespoň já) se od Sprtaka nemůže odtrhnout a musí koukat na další a další díl. Seriál je plný brutality, všude stříkajíc hektolitry krve a sex? Ten je opravdu na denním pořád, aneb kdo nepí*á s náma pí*á proti nám. Z mého pohledu brilantně ztvárnil hlavní postavu Spartaka Any Whitfiedl, který bohužel pohrál boj s rakovinou (RIP) a musel ho nahradit už né tolik famózní Liam McIntyre což druhé sérii, trošku ubírá na kvalitně a dá se to překousnout. I postavy prohnilého Batiata (John Hannah) a jeho ještě prohnilejší ženy Lucretie (Lucy Lawless) v první sérii stojí určitě za povšimnutí. Zkrátka seriál kterej má koule! =)

Californication

Californication (2007)

David Duchovny aka Hank Moody se představuje ve fámozní roli ve famozním seriálu - Californication. Seriál o sexu, dorgách a zase sexu, ve kterém nechybí hodně zábavy, ale často i smutné chvíle. (100 procent)

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

Prequel k první sérii pojmenovaný Bohové Arény. Musim uznat, že velmi konkuruje Krvi a písku, člověk napjatě čeká, jak se situace odehraje, aby přesně navázala na pokračování (Krev a písek). Opět jsem měl velký problém se od seriálu odtrhnout a opět seriál plný brutality, hektolitrů krve a sexu (tentokráte toho sexu bylo opravdu hodně).

Arrow

Arrow (2012)

Tak pardon, ale tohle se hodně povedlo!!! Seriál až nebezpečně konkuruje mému velice oblíbenému Prison Breaku, co se kvality a napínavosti týče. Každý díl má úchvatný spád a po skončení každého dílu se neskutečně těším na další. A po shlédnutí finále první série jsem zůstal jenom sedět s otevřenou pusou. Ano, opravdu dokonalý seriál! 5* je jasná volba!

Ovládací panel
3 body