Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Divočina (2014) 

Pokud má člověk rád cestování, přírodu a outdoor, tak bude v sedmém nebi. Nejen skvěle namixovaná flashbacková linka, ale také úchvatná Reese, úžasná hudba a povedené záběry. Žasl jsem nad věrohohodností vybavení a oblečení, které po shlédnutí reálných fotek sedí do posledního detailu. Prostě moje číslo jedna mezi filmy s cestovatelskými náměty.

plakát

Bhaag Milkha Bhaag (2013) 

Indický Forrest Gump?.. Tak napůl, nicméně moc povedené.

plakát

Spása (2014) 

Nějak ty Dány začínám mít rad.

plakát

Need for Speed (2014) 

Musím se přiznat, ale Need For Speed mě příjemně překvapilo. Natočit film podle závodní hry - to mi příjde jako nemožné. Ovšem opak je pravdou a film mě pobavil i bavil. Ano, občas to nebylo úplně vončo, ale s přivřenýma očima to je ve finále dobrý film.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Já stále moc nepřišel tomu Retro stylu Wese Andersona na chuť. Ať už se jedná o Grandhotel nebo Moonrise Kingdoom. Ale výkon Ralpha Fiennese, co by hlavní postavy, musím pochválit!

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Teď jsem se dodíval na poslední díl. Celkem mi spadla čelist, když jsem se dočetl, že seriál tímto končí. Čekal jsem spíše, že se jednalo o nalákání na novou sérii... Nu abych to nějak shrnul. První série je fakt povedená, neměl bych tomu co vytknout. Ta druhá? Začíná se to pomalu zamotávat a upoutávat stále na jedno místo, což se pochopitelně celkem ohraje a ztrácí kouzlo. Přimichání nanotechnologie do příběhu nebyl úplně špatný nápad. Nicméně bych byl raději kdyby to více sledovalo vyvíjení se lidstva v postapokaliptickém světě, než uvěznování lidí ve vlastní hlavě... Škoda že se nedočkáme konečného rozuzlení. Zůstalo tam hrozně moc věcí jen tak bez vysvětlení. S tím mě už pomalu Amící začínají srát, stále dávají zelenou novým seriálům a ty stavající jen tak seknou a nahodí poker face. Abych se bál začít zase s nějakým novým.

plakát

Robocop (2014) 

Peckovní adaptace v novém.

plakát

Památkáři (2014) 

Není to špatný film, herecké obsazení, kulisy, efekty, hudba jsou výtečné. Co však ubírá na hodnocení filmu, jsou někdy až příliš natahované scény, kde se nic moc neodehrává a film vás nedokáže po celou dobu upoutat. Což by se nemělo u vážně dobrých filmů stávat. Za mě 55%.