Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Velice poutavý film, co se týká malých roztomilých zvířátek, které mluví, zpívají, tancují a především vyvádějí. Opravdu chvilkami komické vyvádění těchto malých nezbedníků předčí i fakt, že celá zápletka filmu je jaksi ohraná a objevuje se opakovaně i v jiných filmech. Každopádně film neurazí a chvilkami pobaví. 6/10

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

V podstatě jednička v bledě modré barvě. Bohužel ohraný námět, který už, na rozdíl od prvního dílu, tolik nepobaví. V podstatě jediné co stojí za zmínku, a za co také mé hodnocení, jsou vtipné scény vyvádění drobečků. Děti to ale nejspíš pobaví. 3/10

plakát

Avengers (2012) 

Nečekal jsem od tohoto filmu zase tolik, jako jiní. Zpracovat komiksový námět tak, aby to bylo stravitelné a nestalo se z toho klišé je velice složité, nicméně filmaři nám opět dokázali, že to je možné. Opravdu jsem čekal akcí nabitý velkofilm, kde bude neustále nějaká ta akce bez nudných pasáží. A velice mě překvapil fakt, že filmaři si dali tu práci a do filmu propašovali obrovské množství humoru navíc. Dialogy jsou místy absolutně geniální a opravdu jsem se velice často smál. 5/5. Za humor, grafiku, akci, herecké obsazení, prostě za vše. Rád se na to podívám znovu.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Tento film nám dává přesně to co sliboval. Skvělou akci, velice dobře propracované efekty. a Především skvělý humor ve správný čas. A ty hlášky a propracované vtipné scény jsou geniálně zakomponovány do celku. Rozhodně se na něj podívám znovu a nebude mě to ani bolet. 5/5.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Na první pohled velice zajímavý film s již vyčerpaným námětem útoku mimozemšťanů. Zdálo by se že není co nového do tohoto tématu přidat, nicméně tento film přišel s novinkami, které jinde nebyly zase tak často k vidění. Ano, jsou zde na první pohled viditelné americké klišé, kdy banda staříků zachrání svět a všemu tomu vévodí mladý, nezkušený rebelující velitel, který by normálně mohl velet maximálně plachetnici. Nicméně film je to slušný, a co jej především zachraňuje je humor, se kterým je podán. Čekal jsem další přehnanou akční střílečku ve stylu transformers a potkala mě akční scifi "komedie", na kterou se dá velice dobře dívat. 4/5 (za humor)

plakát

Criss Angel: Mistr magie (2005) (pořad) 

Angel je opravdu zajímavá postava, nicméně na můj vkus používá až moc kamerových triků a komparsu. Tím pádem ztrácejí jeho "velké" triky na kvalitě a je to jen průměrný ilusionista. Ale podat to opravdu umí.

plakát

Čistá práce (2008) 

S napětím jsem očekával co vyleze z dalšího filmu "dle zkutečné události". A byl jsem velice mile překvapen jak byl film pojat. Musím říct, že jsem se poměrně bavil. Opravdu povedené hlavní postavy, které byly vykresleny zcela věrohodně, stejně tak i celé okolí hlavního příběhu. 8/10.

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

Fiml zaujme především svým námětem. Takový se opravdu nevidí zase tak často. Ačkoli se v něm objevují herci, které jsem já osobně neviděl často, nebo vůbec, tak zde to je právě plus filmu. Především mě zaujalo prostředí kde se film odehrává a také vykreslení postavy synka husajna. Opravdu byla postava vyšinutého rozmazleného zmetka vykreslena více než-li přesvědčivě. Musím říct, že mě zaujalo celé zpracování a celkový příběh. Doporučuji jako zajímavou podívanou. 4/5 trochu více akce by neuškodilo

plakát

Děti noci (2008) 

Herci se ukázali v poměrně dobrém světle, a nezklamali ani neoslnili. Od toho filmu jsem ale čekal daleko více než jsem dostal a nemluvím o "reálnosti" toho všeho co se tam odehrává. Bohužel jsem se poměrně nudil a nemluvě o tom jak celý tento počin končí. 2/5 a to jen proto že je zde mnoho horších filmů, a tenhle by u nich skončit nemusel.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Dle Trailerů a hlavně výpovědi mých známí jsem očekával trochu více než jsem nakonec dostal. Film zaujme především hereckým obsazením a celkový námětem (založeno na reálné události), což samo o sobě slibuje velice zajímavou podívanou, která ale bude pro některé diváky až moc matoucí a nezáživná. Pokud máte rádi herce Jason Statham, Robert De Niro a Clive Owen, nebudete zklamáni a film vás bude bavit. Opět zde bylo patrné, jak se na Jason hodí do role elitního zabijáka, který nejen že umí střílet, ale především je skvělým bojovníkem, řidičem a velice dobře mu jde utíkat. Hlavní herci vypadají ve svých rolích více než dobře a film, ač se zdál opravdu dlouhý, mě nenudil a zpříjemnil mi dopoledne. 4/5 za herce a jejich výkony.