Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Obsahy (30)

Rivalové

Rivalové (1996)

Happy měl od dětství sen - stát se úspěšným hokejistou. Jenže k tomu, aby Happy mohl být hokejistou, musel by umět dobře bruslit a to je v případě tohoto mladíka nemožné. Shodou náhod ovšem Happy zjistí, že lépe než s hokejkou si rozumí s golfovou holí. Jenže k hraní golfu člověk potřebuje pořádnou ránu a umění se soustředit. Happy však bravurně ovládá pouze tu první činnost, i když sem tam připadne pár ran i na soupeřova ústa. Postupem času se však z Happyho stává nejen úspěšný a klidný golfista, ale také spořádaný člověk, který svým odhodláním pomohl nejen sobě, ale také lidem okolo.

Láska rohatá

Láska rohatá (2009) (TV film)

I čert se může zamilovat. Neposedný čertík, který místo získávání úpisů duší raději vaří, je vyhnán do světa, aby konečně splnil své čertovské povinnosti. V tu samou dobu je z nedalekého panství lstí vyhnána děvečka, která musí své paní přinést takový dar, který svět ještě neviděl. Oba dva nešťastníci se náhodou setkají v tu správnou chvíli a společnými silami přemohou veškeré zlo. A nejenom zlo. I čert se může zamilovat...

Obracečka not

Obracečka not (2006)

Melánie v deseti letech pokouší štěstí dostat se na konzervatoř, neboť již od mala má velký talent na hru na klavír. Jenže při zkoušce je vyrušena bezhohledným chováním předsedkyně poroty, která je zároveň výbornou klavíristkou a zkoušky tím pádem nedopadnou dobře. Po deseti letech se s Melánie stala právnička a má praxi ve firmě, kde pracuje manžel od tehdejší předsedkyně, ke které Melánie chová zášť. Šikovným způsobem se jí podařit dostat do rodiny bývalé předsedkyně poroty jako opatrovatelka jejího syna, která zrovna zkouší na klavírní vystoupení. Melánii je nabídnuta role obracečky not a tím začíná kolotoč pomsty...

Vánoce v Bostonu

Vánoce v Bostonu (2005) (TV film)

Gina si se Sethem dopisují již od základní školy - nikdy se neviděli ani neslyšeli. Uplynulo 13 let a od pouhých dopisů má dojít k neplánované schůzce na konferenci firem vyrábějící hračky. Gina tam vyráží jako reportérka, Seth jako manager jedné z hostujících firem, ale oba dva mají tak velký strach z první schůzky, že místo sebe pošlou na rande své nejlepší přátele Ellen a Matta...

Neviditelná manželka

Neviditelná manželka (2002)

Nick je velmi inteligentní mladík se slibnou spisovatelskou budoucností. Jenže na studiu ho jeho nejlepší přítel nevinně zaplete do sféry zločinu a Nick o tom nemá ani tušení. Jednoho večera, při cestě z nočního baru, Nicka zabijí. Jenže nic není takové, jak se na první pohled zdálo. Nickova duše ještě z tohoto světa neodešla, protože jeho tělo ještě žije. Podaří se Nickovi přimět okolí, aby jeho tělo ukryté v lese našli dříve než zcela zemře?

Dvanáctimílová cesta

Dvanáctimílová cesta (2003) (TV film)

Rozvedená matka žije s šestnáctiletou Dulcií ve velkoměstě, ale s dcerou má jen samé problémy, proto ji na letní prázdniny pošle ke svému otci na venkov. Tam Dulcie potkává otcovu novou přítelkyni s dcerou Roxie. Z problémové Dulcie se postupem času stává bezproblémové děvče, které pozná co znamená opravdové kamarádství, láska a strach o milovanou osobu.

Zaina

Zaina (2005)

Jedenáctiletá Zaina vyrůstá se svou matkou u nevlastního otce Omara, který je z důvodů přílišné lásky drží násilím uzavřené v jeho domě. Po nečekané hádce, kterou vyvolala její matka při pokusu opustit Omarův dům umírá a Zaina utíká. O Zainu se začíná zajímat její biologický otec Mustapha, který se jí snaží ochránit před Omarem a proto se spolu vydávají na dlouhou pouť přes pohoří Atlasu až na významný dostihový závod. Postupem času vzniká mezi Zainou a Mustaphem opravdový vztah otce a dcery, který je několikrát přerušen Omarovými pokusy o násilné unesení Zainy.

Malá Velká Británie v USA

Malá Velká Británie v USA (2008) (seriál)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí…

Poslední den na obzoru

Poslední den na obzoru (2006)

Film vypráví příběh o Charlesovi, kterému bude za osm dní pětadvacet let. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže Charlesova rodina je zřejmě prokletá. Jeho otec i dědeček zemřeli v pětadvaceti prazvláštním způsobem. Oba dva srazilo mlékařské auto přesně v den jejich narozenin. Charles tedy chce vše důležité před svou smrtí ještě stihnout a naplánovat, jenže to ještě netuší, že potká dívku svých snů. Podaří se jim společně překonat prokletí Charlesovi rodiny a existuje vůbec nějaké prokletí?

Tady se nedá žít

Tady se nedá žít (2003) (seriál)

Tento družstevní dům není jen obyčejným domem, žijí zde nájemníci, kteří si vzájemně lezou na nervy, milují se, ale zároveň by jeden druhého nejraději uškrtili. Potkáte zde například namyšleného předsedu bytového družstva, který nechce přijít o svou funkci, nové přistěhovalce v podobě zamilovaného páru, párek homosexuálů, dvě ulítlé kamarádky či dokonce dvě bláznivé babičky v jednom bytě... To nemůže dopadnout dobře!

Lucky Louie

Lucky Louie (2006) (seriál)

Seriál "Šťastný Louie" vypráví příběh jedné obyčejné americké rodinky s ještě obyčejnějšími starostmi. Mechanik Louie, zdravotní ošetřovatelka Kim a jejich dcera Lucy se denně potýkají se svými příbuznými, sousedy či nejlepšími přáteli bez jakýchkoliv okolků. Jste opravdu připraveni kouknout se na šťastnou americkou rodinku?

Krédo

Krédo (2008)

Parta pěti studentů nemá kde složit hlavu a tak se společně přesídlí do opuštěné vily, kde už nikdo nějaký ten pátek nebydlel. Jenže to ještě netuší, co všechno je čeká, protože přesně před deseti lety v tomto domě uhynuli rovněž studenti, kteří se pokoušeli vyvolat ďábla. A teď se nabízí otázka, jak moc dokáže ovlivnit jedna historka chování dalších obyvatelů domu. Skutečně existuje zlo ďáblovo anebo je vše hrou pouhé fantazie?

Marie a její muži

Marie a její muži (2006)

Marie je úspěšná a oblíbená lékařka ve středním věku, která je rozvedená a vychovává své tři děti. Jenže práce je mnoho, život doma se ji hroutí a k tomu je na všechno sama. Jenže láska není daleko. Marie v nemocnici pozná nového sympatického kolegu, který se do ni zamiluje. Hrdinka našeho příběhu ovšem láskou zahoří do mladičkého pomocníka v nemocnici, který její city opětuje. Do toho všeho usiluje bývalý Mariin manžel o předání dětí do jeho péče. Ustojí Marie tuto složitou situaci a vyjde její vztah plný lásky s mladým mužem?

Seznam

Seznam (2007)

Opravdová láska kvete v každém věku, to poznal i reklamní manager Lewis, který se bezhlavě zamiluje do herečky Cecile. Jenže nic není bez komplikací, ale láska hory přenáší...

Moje Sarah

Moje Sarah (2006)

Samuelovi před časem zemřeli rodiče i jeho dědeček při autonehodě. Nyní žije se svou starší sestrou Marinou, která se o něj stará, Samuel totiž trpí od autonehody agorafobií. Sestra se snaží bratrovi pomoci a tak povolává už několikátého psychloga Gabriela, ostatní doktoři léčbu vzdali. Gabriel ovšem používá neobvyklé metody a se Samuelem se z nich stanou postupem času přátelé a mezi ním a Marinou vzplane láska. Po postupném pronikání do Samuelovi duše Gabriel zjistí, že Samuel vídá ducha mrtvého dědečka Paula, který byl slavný spisovatel, který Samuela zavede za jeho ještě žijící babičkou, která bydlí v Londýně. Po několika letech přijíždí babička společně se Samuelem zpět do Španělska a shledává se opět s Marinou i duchem svého manžela, který už nyní může v klidu odejít.

Mikuláš a Alexandra

Mikuláš a Alexandra (1971)

Film vypráví poslední léta vlády cara Mikuláše, který patřil do rodu Romanovců a vládl tvrdou rukou v Rusku po boku své manželky Alexandry. Příběh nám ukáže narození jeho těžce nemocného syna Alexeje, začátek 1. světové války, stále sílící pozici Lenina, občanský chaos a nakonec také carovu abdikaci...

Šampion

Šampion (1979)

J.T. vyrůstá u svého otce na závodišti koní. Otec, který patřil před sedmi lety k boxerské špičce odešel z ringu kvůli zranění a nyní se spolu se svým osmiletým synem věnují pouze koním. Ovšem poklidné soužití otce a syna naruší J.T.ova matka, který syna po narození opustila a nyní se ho snaží získat zpět. Otec, kterému J.T. říká šampion, se po sedmi letech vrací do ringu a snaží se tak získat peníze pro synovu budoucnost. Podaří se mu uspět v zápase na život a smrt?

Školák vlkodlak 2

Školák vlkodlak 2 (1987)

Bratranec Scotta Howarda nastupuje na vysokou školu, kde ho čeká nejedno dobrodružství. Již od mala je ujištěn, že se mu vyhla rodinná "choroba", která postihnutým členům umožňuje přeměnu na vlkodlaka, ovšem již v prvním ročníku je vyveden z omylu, když se nechtěně přemění na školní party. Zprvu to bere jako legraci, ale postupem času se z něj stává namyšlený panák, kterého přestává okolí brát vážně. To, co si svým chováním způsobil, musí nyní uvést do pořádku a všechny přesvědčit o tom, že je v jádru stále stejný. Tento film je volným pokračováním VLČÍHO MLÁDĚTE. Setkáte se zde s mnohými stejnými postavami, ale bohužel i děj příběhu zůstal také podobný, i když s mírně obměněným scénářem.

Náš milý nebožtík

Náš milý nebožtík (1992)

Starý pán zemřel a na jeho pohřbu se setkávají jeho čtyři děti. Na povrch začínají vyplouvat staré prohřešky, neřesti či dokonce milostné vztahy o kterých nejen starý pán neměl ani tušení. Jak se s tím asi vypořádají ostatní členové rodiny a záleží teď vůbec někomu na úmrtí jejich otce?

Larry - inspektor hygienické stanice

Larry - inspektor hygienické stanice (2006)

Larry je člověk, který v žádném případě nedodržuje zásady hygieny, ale přesto se stal úspěšným inspektorem hygienické stanice. Larryho teď čeká velké vyšetřování záhadných otrav jídel v nejlepších restauracích a jeho šéf mu k tomu přidělil novou kolegyni, která svou práci bere příliš vážně. Co myslíte, dokáže tahle dvojice vyšetřit onu záhadu a zároveň si nevjet do vlasů (i když jich Larry moc nemá)?

Reklama