Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (31)

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) 

Na rádoby osvíceného budhistu mi charakter přijde docela - debil. Protože když se chci dostat s psychiatrické léčebny a konečně přesvědčím svého psychouše o své identitě proč na něj rovnou nevybalit že mě zachránili Mnichové z jiné dimenze. Choreografie bojů je slabá jedinou bitku jsem si užil tu v kleci. vzdal jsem to po třetím dílu.

plakát

Pomsta (2017) 

Skvělá - komedie - která neurazí. Hercům se dá celkem věřit jejich výkon (epická scéna při vyndavání střepu z nohy) Smál jsem se od začátku až do konce. PS: někdy musím vyzkoušet tu tetovačku s rozpáleným plechem od piva

plakát

Tomb Raider (2018) 

Pro lidi co nehráli hru to bude dobrej, odpočinkovej, (myšleno nepřemýšlet nad tím kam zmizela místnost bez podlahy při útěku z Hrobky) film s nádechem Indiana Jonese. Gamer který hrál hru, bude zklamaný co všechno tvůrci vynechali, ať už prvotní uvítání Lary na ostrově (útěk z jeskyně) dále Epická scéna o vyslání nouzového signálu z věže a poté podle mě ten nejdůležitější moment, zodpovězení otázky - Proč vlastně nelze opustit ostrov? Člověk si pak říká, proč love story jako TITANIC má 3 hodiny a Tomb Rider který, má co do děje a charakterů také hodně nabídnout, má pouze 120 min. Pro mne zklamání.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Pro mě jednoznačně vizuální a OST orgie roku 2017. Děkuji tvůrcům že se drželi atmosféry původního filmu a nezvrhlo se to do akčního blockbusteru.

plakát

Filosofové (2013) 

2* za vtípek o povolání básníka - Film pro mě docela nelogický na to, že se tam o logiku zasazují. 1) Proč se nepokustit obejít kód když mám elektrikáře a zkratovat systém / vypnout a zapnout hl. zdroj el. 2) Logika mi říká že pokud po roce vylezu z bunkru nebudu chtít mít na krku 4 těhotné ženy + následně děti, které budu muset krmit ....tak proč se o to snažit 3) Pokud někomu vyhrožuji smrtí nečekám až si dojde do (nezabezpečené) zbrojnice pro zbraň 4) ... vlastně nic.... už jsem to totiž vypnul

plakát

Wonder Woman (2017) 

Nevím proč ale více jsem si užíval scénky/scénář s multikulturními odlišnostmi a o tom jak zapadnout než ty šarvátky (ne že by byli šarvátky špatné) a celkový Finální boj kdy zvítězí láska nad lží a nenávistí. Rád bych také vypíchl scénu která mi škodolibostí připomněla JOKERA (plyn vs 1 plyn. maska) a jsem celkové rád že se naše společnost posunula natolik že nekazíme Emirovi a Asůfovi úspěch v herecké kariéře.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Dal jsem dvě jen kvůli scéně v letadle s J.Statham alias babysitter. Chápu že to má bejt film na relax ale pokud mi tam celou dobu předhazujou jak je Cipher hustokrutopřísná frajérka nepochopil jsem scénu kdy je vlastně lepší pustit dva zabijáky do letadla tím že tam pošlu rádoby drsnou ochranku než opět otevřít nákladovej prostor a ve scéně kdy ponorce která byla odstavená narostou křídla a najednou je ve vodě :O to už bylo trochu moc ne.

plakát

Život (2017) 

Konečně astronauti, kteří se alespoň snaží tvářit že jsou vědci a přemýšlí racionálně a neustále vymýšlí co dál (narážím na bandu "vědců" v Alien Prometheus = chování puberťáků) Má to spád ani chvíli jsem se nenudil a na hollywood tam nejsou žádné patriotické kecy a charaktery jsem si během chvíle oblíbil. Ze všeho nejvíc se mi líbí myšlenka ///////////////////////////////////////////////////////////////////MOŽNÝ SPOILER ///////////////////////////////////////// jak kvůli incidentu a následným el. šokům kterým se ho snaží zachránit LIFE najednou otočí svým chováním a začně boj o přežití, jelikož si to přebere tak, že ho chtějí zlikvidovat. Takové menší nedorozumění :) Jen si lámu hlavu tím, když tak promýšleli ty opatření, proč hned v tom prvním neměli pořešené odpálení "inkubátoru" do vesmíru při náznaku nebezpečí.