Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Yellowstone (2018) (seriál) 

První řada baví. Kevin Costner je tak trochu má srdcovka, přesto jsem po prvním dílu byla dost skeptická a nevěděla jsem, co si o tom myslet. Ale čím jsem dál, tím víc to pohlcuje a překvapuje. Řekla bych, že seriál je poměrně netradiční a dokáže zaujmout i krásnými záběry. A koně, že :)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Atmosféra z Kingovek říznutá trochu Silent Hill? :D Těším se na třetí sérii, moc povedený kousek.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Nápad hezký, ale provedení uplně šílené. Škoda toho, koukatelný je to fakt jen kvůli těm jménům..

plakát

Dunkerk (2017) 

Nejsem fanda válečných filmů. Nemám ráda dokumenty o válce. Nemám ráda tu dobu. Ale ten film budu milovat. Pár dialogů, ale strhující obraz. Žádný hlavní hrdina, ale dechberoucí hudební podtext. Nemám slov, vážně nemám. Geniální.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Nevím, co mě baví víc. Jestli samotný film, nebo soundtrack k němu. Oboje libová záležitost. Letos se vyšvihli. Deadpool a teď tohle. Mňam.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Jééé, tak to čekání se mi asi vyplatilo.:) I přes to, že na Hobitovi jsem vyrostla a první díl jsem viděla v kině, Bitvu jsem si pustila až dnes. I když člověk nechce, doslechne se nějaké názory a já se hrozně bála, že budu zklamaná... A plakala jsem. I když se mi zezačátku Tauriel moc nepozdávala, Peter to udělal moc hezky, něžně.. Už se na něj vůbec nezlobím:)) A hudba samozřejmě také krásná a Nový Zéland je pastva pro oči. Už se těším, až si udělám maratonek :D

plakát

Světová válka Z (2013) 

Místo Brada bych klidně vzala někoho jiného, na něm to nestojí. Myšlenka je skvělá, na to, kolik filmů se zombie jsem viděla, tak dokázal překvapit. A musela jsem se potom na pár minut zastavit a zamyslet se. Opravdu? Kamufláž? Wow.

plakát

Gabriel - Anděl pomsty (2007) 

Nerozumím tomu slabému hodnocení tady. Není to sice žádný pětihvězdičkový zázrak, ale má to své kouzlo. Zajímavé znázornění očistce a Andy? Ten je božský. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají rádi temnější filmy s nepředvídatelným koncem.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Hodně povedený filmek, který si občas dělá legraci sám ze sebe, z jiných scifi, ale zároveň přináší originalitu, vtip i napětí. Nečekala jsem nic a dostala jsem výbornou zábavu. Těším se na další díl. :)

plakát

Vichr (2013) 

Kdo má rád filmy o koních, bude se mu to líbit. Zaříkávač koní v dívčí podobě.