Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (33)

plakát

La La Land (2016) 

Chemie mezi Emmou a Ryanem opravdu na plátně funguje. Jsou skvělí pár před kamerou. Přípomínají mi klasický filmový par devadesátých let Leonarda DiCapria a Kate Winslet. Opravdu krásné zpracování klasických muzikálů. Vzali to nejlepší a spojili to dohromady a tak mohl vzniknout asi jeden z nejlepších muzikálových filmů co jsem viděla. Nesmírně děkuji za ukončení celého příběhu. Už jen kvůli tomu, že tam nedali klasický filmový happy end, ale opravdu ten film přiblížili skutečnosti. Propracování do nejmenších detailů. Hudbu si snad musí zamilovat každý i když není milovník Jazzu. Davám 5 hvězd a jinak film hodnotím na 100%.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Jak to tady tak sleduji, tak Nerve je film, který milujete nebo nesnášíte. Je to skvělé sci-fi z možná blízké budoucnosti. Je to dobrý příklad toho, kam nás může moderní doba plná sociálních médií přivést. Ten film mě hodně chytil a určitě se na něj ještě podívám.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Film přesně pro ty, kteří chtějí spotřebovat dvě balení kapesníčků během půl hodiny. Takové filmy mám až moc ráda. Skvělé herecké výkony, které jsem ani nečekala. Opravdu musí být těžké hrát celou dobu z kolečkového křesla. Příběh je krásný, má hlavu a patu. Každý možná čekal, že si to nakonec s eutanázií díky Lousie rozmyslí. Ale o tom to je a proto je to výborný film.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Opravdu věřím, že kdo nemá rád Tima Burtona, tak mu nebude při chuti ani tenhle kousek z jeho dílny. Ale já jsem, jako skoro vždy, byla nadšená z tohoto fantasy filmu. Burton tentokrát neobsadil svoje oblíbené herce a možná udělal dobře. Ty efekty jsou vynikající až dech beroucí. Celý příběh je krásný i když je to ten typ filmu, který budu muset zhlédnout ještě jednou. Občas jsem se ztrácela, ale na celkovém dojmu mi to neubralo. Prostě za mě má Burton asi skoro vždy 5 hvězdiček.

plakát

Chlapectví (2014) 

Rozhodně dávám plný počet, už jen pro to že film se točil dvanáct let. Pocta za vytrvalost. Další obyčejný příběh, jedné obyčejně neobyčejné rodiny. Prostě tyhle příběhy mě baví. Skvělé obsazení, hlavně jsem ráda, za to že se to natočilo se stejnými herci, u jiných filmů se prostě najde někdo podobný, který hraje starší verzi.

plakát

Noc v New Yorku (2014) 

Nádherný film o jedné noci, dvou lidech a jejich životními problémy, které sem jim spolu za tu noc povede vyřešit. Chris Evans je skvělý herec a jeho režie úchvatná. Těším se na další jeho filmy. Scéna v hotelovém pokoji je velmi autentická, vypadá to opravdu jako kdyby se hlavní postavy několik hodin spolu bavili. Nevím jak se to Chrisovi povedlo takto zachytit, ale klobouk dolu. Takových filmů více.

plakát

Rande na dvě noci (2014) 

Nevím čím to je ale Miles Teller není typický americký hezoun, ale něco vás nutí ho mít rádi a pak zjistíte že ho žerete :D. Klasická americká romantická komedie, kdy přesně víte, co se stane a jak to dopadne hned na začátku. Prostě občas je potřeba takových filmů.

plakát

Sousedi (2014) 

I když je to klasická americká komedie plná nereálných situací, tak ode mě má 4. A za herecké výkony které předvedl vždy skvělý Seth Rogen a mladý nadějný Dave Franco. Co dodat? Jo taky tělo Zaca Efrona by mělo být zmíněno :)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Bohužel nemohu dát žádné hodnocení, protože jsem film neviděla celý. Po hodině jsem to nevydržela a film vypnula. Prostě mě to ničím nechytilo. Hlavní postava 30% další postavy dohromady 50%. Film jsem chtěla vidět po zhlédnutí traileru, ale jak jsem zjistila v traileru byli opravdu ty nejzajímavější scénky z celého filmu.

plakát

Komorník (2013) 

Opravdu krásný film, jak jsem tu viděla tak někdo napsal že to nemělo obsahovou sdělnost???? To je životopisný film, který popisuje život jednoho komorníka, nevím co by lidé chtěli mít vše v životopisném filmu. Prostě krásně zpracováno. Téma rovnoprávnosti afroameričanů mě vždy láká. Třeba krásný film je The Help cz je to Černobílý svět, který je na stejné téma.