Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Mlha (2007) 

Tak tohle byl "horor"..připadal jsem si jak ve zlém snu a čekal, kdy se probudím. Jak už tomu byvá, filmy podle knižní predlohy Stephena Kinga nedopadají příliš dobře, ale jsou i vyjímky a já myslel že tohle vyjímka je vzhledem k tomu hodnocení. Po chvíly jsem zjistil, že bylo chyba pustit si tenhle film. Možná k tomu trochu pomohl ten blbý český dabing (dabing toho černého souseda se nedal vydržet), ale to pochybuju. Z řvaní té strašné ženské, která pořád chodila s biblí mě brzo začala bolet hlava. Jediná več, která se mě na tom líbila, byl ten konec v autě.

plakát

Světová invaze (2011) 

Přál jsem si, aby se mě to líbilo, ale nešlo to,film je tak trapny,že jen po malé chvilce se vám zhnusí.Doporučuju pro ty kdo tenhle film neviděli, tak ať se na něj radši ani nedívá. Podívejte se na trailer a predstírejte, že je to jenom nějaký krátkomentážní námět a budete spokejenéjší než kdyby jste se na to divali.

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Velmy povedené Filmové zpracování. Hlavní postavy bylo prostě úžasné a kamera jak by smet. Film je o tom, že ať hrajete za jakykoliv tým, přátelství vás da vždy do hromady a dny kdy jézdíte jen pro zábavu jsou lepší než ty, kdy jézdit musíte.

plakát

Match Point - Hra osudu (2005) 

Tenhle snímek mi dost připomínal film Kasandřin sen, ale ten byl oproti tomuhle spičkový. Na film jsem se začal dívat s velkým nadšením, po pár minutách už to bylo slabší .....následovalo dlouhé čekání na alespoň nejakou akci nebo vtip, avšak bezvýsledně. Netrvalo Dlouho a už jsem film jenom poslouchal a na obrazovku jsem se podíval, jestliže jsem uslyšel neco zajímavého a ke konci, který byl už predpovídatelný, jsem počítal minuty do konce. Velmy slabe a proto si to ode mě zaslouží pouze **.

plakát

Sbal prachy a vypadni (1998) 

Užasný film Guye Ritchiho s báječnýma vtipnýma hláškama a dokonalou zápletkou. Konec byl scela nečekaný, a proto si zaslouží 5/5.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) odpad!

Hrůza, vážně nechápu za co to má tolik 74%, když to byla stupidní blbovina, kterou jsem ani nedodíval. 112 minut sledování pitomých Grrrrrrr,Vrrrrrrr a trapných vtipů, které byly spíše k pláči než k zasmáni. Tento film bude v mé desítce NEJHORŠICH filmů a pochybuju, že to nějaký film překoná. SOUHLASÍM S KAŽDÝM KDO DAL ODPAD!

plakát

Bastardi (2010) odpad!

věděl jsem že to bude strašné, ale tohle bylo příšerné. Film nepůsobil dobře ani jako komedie ani jako drama. Celý film sledovat jak malí cigáni nadávají, kradou a znásilňují na to já fakt nejsem.

plakát

Opravdový život (2008) 

Máme tu opět AnnuSophii Robb v dalším půměrném filmu na, který jsem se podíval pouze, protože tam hrála právé ona a musím říci, že nezklamala jako vždy, ale příběh mohl být trochu více pestřejší. Musím říci, že se mi AnnaSophia Robb zatím nejvíce líbila ve filmu - Have Dreams, Will Travel.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Film se skvělým půběhem a smutným koncem se mi moc líbil a doporučuji každému, kdo má rád, alespoň trochu dětské filmy.

plakát

Have Dreams, Will Travel (2007) 

Na film jsem narazil náhodou, když jsem se díval, kde všude hrála AnnaSophie Robb. Když jsem narazil na tenhle film, vůbec jsem nevěděl o čem má být, ale neváhal jsem a hned jsem hledal, kde bych ho mohl stáhnout. musím se přiznat že po schlédnutí jsem nad tým filmem přemýšlel celou noc a na druhý den jsem si ho musel pustin znova. To vše kvůli hereckému výkonu AnnySophii Robb. Diváci se zde dočkají i dobrého konce, který je příjemnou tečkou filmu.